Server kayıdı yapılan 14T Pro cihazın IMEI'si klonlanan IMEI olarak görünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapanmış olsaydı da yine uyarı gelirdi, ama 3-4 senedir kapalı olan cihazın IMEI'si kapanmış olması gerekiyor. Telefoncuya bir daha IMEI kaydı attırmasını iste bence, tanıdıksa ücretsiz atabilir de.

Ücretsiz atacaksa sorun yok da para ile atacaksa gerek yok az para değil çünkü her sefer böyle gidecekse uğraşılmaz. Mesaj yazdım dönüş bekliyorum.

Ücretsiz atacaksa sorun yok da para ile atacaksa gerek yok az para değil çünkü her sefer böyle gidecekse uğraşılmaz. Mesaj yazdım dönüş bekliyorum.

Her sefer gitmez. Attırdığınız IMEI sorunlu ise başkasında yine sorun çıkabilir ama bence sonrakinde sorun çıkmaz.

Her sefer gitmez. Attırdığınız IMEI sorunlu ise başkasında yine sorun çıkabilir ama bence sonrakinde sorun çıkmaz.

IMEI'nin sorunlu olması çok düşük ihtimal çünkü telefon benimdi kimse kullanmadı ve bozuk olduğu için kapalı. Hep odamdaydı kimse de almadı yani. IMEI başka bir telefonda kullanıldığını düşünmüyorum bence farklı bir şeyden dolayı tespit edildi fakat neyden acaba ?

Merhaba, telefonun imei'sini orijinale döndürmenin bir yolu var mı ? Eğer varsa orijinale döndürüp 4+4 kullanacağım.

Son düzenleme:
IMEI'nin sorunlu olması çok düşük ihtimal çünkü telefon benimdi kimse kullanmadı ve bozuk olduğu için kapalı. Hep odamdaydı kimse de almadı yani. IMEI başka bir telefonda kullanıldığını düşünmüyorum bence farklı bir şeyden dolayı tespit edildi fakat neden acaba?

Merhaba, telefonun IMEI'sini orijinale döndürmenin bir yolu var mı? Eğer varsa orijinale döndürüp 4+4 kullanacağım.

Reis biraz geç oluyor ama telefonun kapandımı bende aynı şeyi yaşıyorum şu anda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı