Server Pro hata veriyor

Evet, demek istediğim birkaç günlüğünle arkadaşlarınız ile eğlenmek isterseniz bana sunucu dosyalarınızı atarsanız size sponsor olabilirim.

Teşekkür ederim ama biz böyle 1 2 günlük değil böyle canımız her istediğimizde açmak istediğimiz bir server arıyoruz. İçine plugin paketi kurulabilen bildiğiniz server kurma sitesi varsa söylerseniz sevinirim. Teklifiniz için teşekkürler.

Teşekkür ederim ama biz böyle 1 2 günlük değil böyle canımız her istediğimizde açmak istediğimiz bir server arıyoruz. İçine plugin paketi kurulabilen bildiğiniz server kurma sitesi varsa söylerseniz sevinirim. Teklifiniz için teşekkürler.
Şahsen arkadaşlarım ile zaman zaman bende Minecraft oynuyorum fakat ücretsiz servislerin hem gecikme değerleri düşük oluyor hemde sınırlı özellikleri bu açıdan bütün oyun zevkini kaçırabiliyor insanın ister istemez. Ucuz VDS hizmetlerinde ise gecikme değerleri yüksek oluyor sunucuları Türkiye'de olmasına rağmen Almanya'nın gecikme değerleri çıkıyor test yaptığımda. Kendim Kapteyan kullanıyorum gayet memnunum dosyalarımı yedekleme amacı ile kullansamda zaman zaman arkadaşlarım ile Minecraft oynamak için sunucu kuruyorum. Bunun dışında bir tecrübem olmadığı Vedase var bunuda çok tavsiye ediyorlar tekrardan gecikme değerleri bununda düşük. Arkadaşlarınız ile birlikte oynayacaksanız ücreti ortaklaşa ödeyerek rahatlıkla sunucu alabilirsiniz.

Şahsen arkadaşlarım ile zaman zaman bende Minecraft oynuyorum fakat ücretsiz servislerin hem gecikme değerleri düşük oluyor hem de sınırlı özellikleri bu açıdan bütün oyun zevkini kaçırabiliyor insanın ister istemez. Ucuz vds hizmetlerinde ise tekrardan gecikme değerleri yüksek oluyor sunucuları Türkiye'de olmasına rağmen Almanya'nın gecikme değerleri çıkıyor test yaptığımda. Kendim Kapteyan kullanıyorum gayet memnunum dosyalarımı yedekleme amacı ile kullansamda zaman zaman arkadaşlarım ile Minecraft oynamak için sunucu kuruyorum. Bunun dışında bir tecrübem olmadığı Vedase var bunuda çok tavsiye ediyorlar tekrardan gecikme değerleri bununda düşük. Arkadaşlarınız ile birlikte oynayacaksanız ücreti ortaklaşa ödeyerek rahatlıkla sunucu alabilirsiniz.

Biz ücretsiz kurmak için arıyoruz. Dediğiniz gibi ücretsiz servislerde lag sorunu olabiliyor server Pro'dan zamanında kurmuştum server aynı anda 5 kişi girmiştik lag konusunda bir sorun yaşamadık.
Tek sıkıntısı 10'dan fazla plugın kuramamak ücretli kurmak istemiyoruz. Ücretsiz öneriniz var mıdır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı