"Service exited with abnormal code: 1" hatası

157134

Kilopat
Katılım
22 Şubat 2017
Mesajlar
1.635
Makaleler
3
Çözümler
5
macOS Sierra kurmaya çalışırken aldığım hata. Yardımcı olur musunuz? Pek bilgili değilim de. @tristessehivernale

Edit 1: Quick Mode'u açtığımda boot kısmında hata almadım fakat boot ettikten sonra siyah ekran geliyor ve bir şey yapamıyorum.

Edit 2: Graphic Injectors menüsünden birkaç şeye bastım (Neye bastığımı hatırlamıyorum) ve dil seçim ekranına geldi. Hala sebebini bilmek istiyorum.

Edit 3: Tekrar boot etmek zorunda kaldım ve Edit 2'de işarediğim seçenekler şunlar:
  1. InjectNvidia
  2. Nvidia No EFI
  3. Use Nvidia Web drivers
Bunlar haricinde herhangi bir şeye karışmadım.
Edit 4: Edit 3'de ki seçenekler arasından 2. seçenek yok. Düzenleme süresi dolmuş düzeltemedim.
 
Hata görseli eklemeye çalışın. Hangi config ile deniyorsunuz?
Hocam bu hatayı zaten çözdüm. Arada bir denk geliyor sadece bu yüzden fotoğrafını çekemiyorum fakat başka bir sorunum var. O kısımları geçtikten sonra kurulum aşamasına gelebildim. Yükle butonuna bastıktan sonra disk seçme ekranına gelince kuracağım diskin üzerinde "Bu disk GUID Bölüntü Tablosu düzenini kullanmıyor. Bölüntü düzenini değiştirmek için Disk İzlencesi'ni kullanın. Diski içeren aygıtı seçin, Sil düğmesini tıklayın, Disk Bölümü Düzeni'ni seçin ve daha sonra Sil'i tıklayın." yazıyor. Bu hatayı aldığımda Disk İzlencesi'ni açtım ve kuracağım HDD belirtilen ayarlarda sildim. Aşağıya fotoğrafını da koyacağım. Sildikten sonra tekrar Yükle butonuna bastığımda bu sefer diskin üzerinde "macOS Sierra bu Mac'te zaten yüklü." hatasını alıyorum. Bir türlü aşamadım bu sorunu.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce Paragon Hard Disk Manager'dan Apple HFS seçeneğini seçerek diski yapılandırdım.


IMG_20210304_135503.jpg

IMG_20210304_135541.jpg
 
Diğrelerini de test edin.
config_kealos_intel_desktop0_config ile denedim ve şu anda kuruluyor. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Ekstra bir şeyle karşılaşırsam etiketlerim sizi.
IMG_20210304_164349.jpg

Kurma kısmını tamamladım. Tanıtma işlemlerini kendim denemeye çalışdım ancak yapamadım. Şimdi burada İşlemcim tanımlanmış mı? Ayrıca ekran kartını nasıl tanıtabilirim?

@tristessehivernale
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı