Servis Sağlayıcı Önerisi

İlk başta Türk Telekom tüketicisiyim. Bu kota kalkmadan önce internetten çok memnundum, bana verilen hızı tam anlamıyla alıyordum. Oyun oynarken ping sorunu yoktu, film ve video izlerken yoktu, indirirken yoktu. Kota kalktığından beri adam akıllı internet kullanamıyorum. Modemden kaynaklanıyordur dedim, yeni VDSL modem aldım hala aynı. Türk Telekom'dan gına geldi artık. VDSL alt yapısına uygun servis sağlayıcısı önerir misiniz?
Ekteki bu paket neden bu kadar ucuz? Ben Türk Telekom'un 24 Mbps paketine 104 TL ödüyorum ve sözde bu indirimli fiyat. Ve 10 Mbps üstüne çıkamıyorum.

Screenshot_2020-06-15-14-58-40-549_com.android.chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz olmasının sebebi altyapıyı kiralıyor olmasından kaynaklı NetSpeed'in bildiğim kadarıyla aktif bir altyapı sistemi yok. 24mbps'a 104 TL çok fazla ben 100 mbps 159 veriyorum TT'de.

Superonline Kablonet olmazsa TürkNet.

Netspeed ben de geçmeyi düşünüyorum. Gayet ucuz ve destek sistemi iyi.
TürkNet destek sistemi berbat.
Adresimi verdim ve bugün başvuru yapsam kurulum ne zaman gerçekleşir diye sordum. Maile 4 gün sonra cevap verildi ve maili pazartesi günü attım.
Ve 3 ila 14 gün kurulum süresi verdiler.

VDSL kullanmak istiyorsanız buna bakın siz Fiber paket atmışsınız;

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı