Servis sonrası hatanın devamında ne yapmalıyım?

Format atıp göreceğim yarın o zaman. OEM key ile anlarım. Ama dediğiniz doğru olabilir. Windows olay görüntüleyicide baktım.
Adam sistemi açıp 14:40'da o hatayı almış. Bana 15:30 sularında tamir bitti gelip alabilirsiniz diye mesaj geldi. Saf mi sanıyor bizi? Hadi çok çabuk hazırda vardı anakarti değiştirdin, test etmiyor musun?
Çoğu saf sanıyor. Teknik servislere işim pek düşmedi fakat 3 yıl kullandığım bozulan sıvı soğutmayı garantiye yollamıştım.1 gün geçmeden iade/değişim kararı çıktı. Buna cidden şaşırmıştım :)
 
Ben bu yaşıma kadar bir tek iPhone 4'ü garantiye gönderdim ilk çıktığında almıştım. O da sıfırını göndermişlerdi. Daha sonra HTC m8'de telefonum 2 defa bir aylığına garantiye gönderilip tamir edildiğini göremeyince artık bundan sonra cihazların garantili olup olmaması zerre umurumda olmadı. Ya yapmazlar gönderirler, ya sağlam olan yeri bozuk gönderirler, yazılım hatası değil de donanım hatasıysa kullanıcı hatası deyip para isterler. Bir şey bozulunca direkt kendim yapmaya çalışıyorum, çözüm yolları arıyorum. Bakıyorum kalıcı bir sorun, değiştiriyorum.

Apple hariç gerçekten öyle.
Ilginiz için teşekkür ederim. Temiz kurulum yapıp chipset driver yükleyeceğim. Birkaç gün test edecegim. Sizi duruma göre haber ederim. Tekrar yaşanması durumunda sonuna kadar gidip para iadesi alarak ASUS veya Monster alacağım.
 
Hocam anakartın bir bölgesini keçeli kalemle çizik atsaydınız servise yollamadan önce, böylece değişip değişmediğini anlardınız.
 
Hocam anakartın bir bölgesini keçeli kalemle çizik atsaydınız servise yollamadan önce, böylece değişip değişmediğini anlardınız.
Kapak açılınca garanti dışı kalıyor diye biliyorum.
 
Vidalarda iz bırakan boyalı yerler var. Açılıp açılmadığını oradan anlıyorlar.

Tarcanlar'daki sami abi de öyle yapıyordu, adam öyle bir astar ve boya atıyorduki fark edilmiyordu, usta olmak lazım ya da deneyimli başka yolu yok.
 
Şahsen almış olduğum herhangi bir ürünün ilk 6 ayda garantiye gitmesini istemem. Direkt iade veya değişim talep ederim. Siz de öyle yapın.
 
@Shadow Ryzen Format sonrası driverlar güncellenirken sıralama önemli mi hocam? Diğer tüm driverlar yüklendikten sonra Chipset driveri kursam sorun teşkil eder mi? Yoksa hepsinden önce interneti kesip Chipseti mi yüklemeliyim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı