Servise gittiği halde sıcaklığı değişmeyen HP Victus 6

Froxy7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP VİCTUS 16
GPU: RTX 4060
CPU: AMD 7840HS
RAM: SK HYNİX (2X8) 5600 MHZ CL40
SSD: KIOXIA KXG80ZNV1T02 1TB
Servise gittiği halde sıcaklığı değişmedi sebebi nedir?

İLk aldığınızda 95 yerine ne görüyordu? Yani kaça düşmesini bekliyordunuz? BU arada Intel işlemciye sahipse eğer biliyorsunuzdur ısı ne kadar iyi tahliye ediliyorsa çekirdek hızını da o kadar artırabiliyor. Yani eskiden 95 derecedeyken sallıyorum max 4Ghz'ye çıkıyorsa belki şimdi 95 derecedeyken 4.5ghz'ye falan çıkaibliyordur. Ağır yük altında laptop işlemcileri bu gibi sıcaklıklara çıkabiliyor eğer performanslı bir işlemciye sahipseniz. Bir de işlemci macunlarının da yerine oturması 1 haftayı bulabiliyor bazen.

İlk aldığınızda 95 yerine ne görüyordu? Yani kaça düşmesini bekliyordunuz? Bu arada Intel işlemciye sahipse eğer biliyorsunuzdur ısı ne kadar iyi tahliye ediliyorsa çekirdek hızını da o kadar artırabiliyor. Yani eskiden 95 derecedeyken sallıyorum Max 4GHz'ye çıkıyorsa belki şimdi 95 derecedeyken 4.5GHz'ye falan çıkaibliyordur. Ağır yük altında laptop işlemcileri bu gibi sıcaklıklara çıkabiliyor eğer performanslı bir işlemciye sahipseniz. Bir de işlemci macunlarının da yerine oturması 1 haftayı bulabiliyor bazen.

İlk aldığımda 76 dereceydi şimdi 100 görüyor.

Dandik bir macun sürüp, fanların içini temizlememis olabilirler.

Tahminimce sadece fanı temizlemişler fandaki ses azalmış daha rahat çalışıyor.

İlk aldığınızda 95 yerine ne görüyordu? Yani kaça düşmesini bekliyordunuz? Bu arada Intel işlemciye sahipse eğer biliyorsunuzdur ısı ne kadar iyi tahliye ediliyorsa çekirdek hızını da o kadar artırabiliyor. Yani eskiden 95 derecedeyken sallıyorum Max 4GHz'ye çıkıyorsa belki şimdi 95 derecedeyken 4.5GHz'ye falan çıkaibliyordur. Ağır yük altında laptop işlemcileri bu gibi sıcaklıklara çıkabiliyor eğer performanslı bir işlemciye sahipseniz. Bir de işlemci macunlarının da yerine oturması 1 haftayı bulabiliyor bazen.

O konuda haklısınız hocam ama bana fazla geldi aktif bir şekilde FiveM oynuyorum cihazı göndermeden önce 3.8GHz sabit kalıyordu 89 derece şimdi servisten geldi 95-96 ama 4.4 GHz görüyor.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı