FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 28 Temmuz 2020 #1 Ekran kartımı Servispoint’e göndermiştim. Değişim/iade onayı çıktı. Ben değişim istiyorum. Nasıl bir yol izleyeceğim?
Ekran kartımı Servispoint’e göndermiştim. Değişim/iade onayı çıktı. Ben değişim istiyorum. Nasıl bir yol izleyeceğim?
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 4 Temmuz 2022 #11 Batuhan75 dedi: Hocam nasıl hallettiniz ben de aynı sorunu yaşıyorum iade formunu trendyola yolladım ama ürünü istiyorlar. :/ Genişletmek için tıkla... Servispoint'e ürünü gönderdim, arızanın kullanıcı hatası olmadığına dair mail geldi bende o belgeleri İtopya'ya gönderdim ve ücret iadesi istedim. Artı 0 Eksi
Batuhan75 dedi: Hocam nasıl hallettiniz ben de aynı sorunu yaşıyorum iade formunu trendyola yolladım ama ürünü istiyorlar. :/ Genişletmek için tıkla... Servispoint'e ürünü gönderdim, arızanın kullanıcı hatası olmadığına dair mail geldi bende o belgeleri İtopya'ya gönderdim ve ücret iadesi istedim.
Curlier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 3 26 Temmuz 2022 #12 Uzun ama bir şekilde çözülen bir süreç. Ciddi anlamda berbat MSI TR servisi. Artı 0 Eksi