Arkadaşlar, MSI marka anakartimi mavi ekran sistem kitlemelerinden dolayı test edilmesi amacıyla servispointe yolladım. Sorun yok denildi fakat kart elime geçtiğinde fiziksel hasar görmüştü. Ürünü tekrar geri yolladım servise. Durumu anlatmama rağmen suçu kabullenmediler. Kullanici hatası diyorlar, çıldırmak üzereyim, ne yapmalıyım?
Ürünün ilk hali ve son hali ekte.
Ürünü alalı 6 ay olmadıysa ve montaj esnasında herhangi bir zarar vermediysen THH üzerinden hakkını savunabilirsin. Technopat Forum'da THH'nin ana bir konusu var başvuru için. Rahatlıkla bulabilirsin.
İzleyeceğin yola gelecek olursak güncel bir anakart ise değişim talep etmende bir sakınca yok. Değişim onayını ise MSI'nın yetkili servisi verir. Yetkili servis ürünü inceler ve sana bir iade / değişim onay formu gönderir. Aynı formu, satıcı firmaya da iletir; onların tarafını da bilgilendirir "Şu kişi şu ürün için iade değişim talep eder ise yapabilirsin şeklinde.
Yani ürünü Vatan yollayacak ancak onayı MSI yetkili servisleri verecektir. AMD ile bağlantısını ise anlayamadım. İşlemci ile alakalı bir problem mi tespit edilmiş? Sana verilen servis tutanağını tam sayfa paylaşır mısın?
Selamün aleyküm başkan anakarti sağlam yolladım . Ürün bana fiziksel hasar almış şekilde geldi uste fotoğraflarda var.gorursun. fakat servis beni hatalı gösterdi. Kullanıcı hatası diyor üstüne ürün onarım ücreti istiyor şimdi ben şikayet edicem Pazartesi ginu nerelere sorunla ilgili yazı yazmam gerekiyor
Selamün aleyküm başkan anakarti sağlam yolladım . Ürün bana fiziksel hasar almış şekilde geldi uste fotoğraflarda var.gorursun. fakat servis beni hatalı gösterdi. Kullanıcı hatası diyor üstüne ürün onarım ücreti istiyor şimdi ben şikayet edicem Pazartesi ginu nerelere sorunla ilgili yazı yazmam gerekiyor
Hay ağzına sağlık Bizimle paylaşırsa bizler de görmek isteriz servis raporunu. Son aktarılan servis raporu, servisin onarım için ücret talep ettiği ve gerekçe gösterdiği servis raporu içeriği.
Ürün alalı 1 yıl oldu ama ben 6 ay kullandım.sistemi kendim topladigim için
Ben açıkçası bugüne kadar ürüne zarar veren bir servis pek görmedim. Eğer servisin zarar verdiğini düşünüyorsan hakkını aramayı deneyebilirsin. Servisin ilgili devre elemanlarına zarar vermesi çok zor, kasıtlı yapılması gerekli.
Ben açıkçası bugüne kadar ürüne zarar veren bir servis pek görmedim. Eğer servisin zarar verdiğini düşünüyorsan hakkını aramayı deneyebilirsin. Servisin ilgili devre elemanlarına zarar vermesi çok zor, kasıtlı yapılması gerekli.
ustam kasıtlı olduğunu bende düşünmuyorum fakat ürünü oraya buraya atarlarsa pek umursamazlarsa ürün bu hale gelir çünkü bu parçalar temas edilince kopacak şekilde hasar görmüş belli