Servispoint nasıl bir firma?

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar ASUS RX6600 ekran kartım var ve 3 gün önce Forza Horizon 5 oynarken bir anda görüntü gitti. Başka bir ekran kartı ile denedim görüntü geldi. Bende ASUS servise yönlendirdim ve servispoint'e gideceği yazıyor. Hiç buradan iyi veya kötü deneyimi olan birisi var mı? Ürün garantili sorunumu çözerler mi?

MSI markasının mecidiyeköy'deki şubesine götürmüştüm 2 kez bilgisayarı. Oldukça olumlu sonuç aldım.

Hocam içime su serptiniz herkes sahip sövmüş. Gerçi söyle bir durum var kötü bir anısı olmayan gidip de internete yazmaz. Muhtemelen o yüzden ben bu kadar korktum

Hocam içime su serptiniz herkes sahip sövmüş. Gerçi söyle bir durum var kötü bir anısı olmayan gidip de internete yazmaz. Muhtemelen o yüzden ben bu kadar korktum
Ben 3 yıl önce MSI laptopumu göndermiştim. Kullanıcı hatası bir durumdu aslında. Kasayı açmadan fön makinesi ile fanı temizleyeyim derken kasayı eritmiştim . Ben de bir şeyler saçmalayarak işte oyun oynarken fan çalışmayı durdurmuş, kulaklık takılı olunca sesi duymamışım, fandan da ses geliyordu zaten diyerekten tamir ettirmiştim. Ekranın arka kasası hariç her şey (anakart, ekran, kasa, fan, güç adaptörü) değiştirmişlerdi. Süreçleri biraz yavaş işliyor fakat çözümleri iyi yönde oluyor.

Hocam iyi dolandırmışsın yalnız

@394919 Ben menteşesi kırık dizüstü bilgisayarı 13:18'de servise bırakmıştım. 14:54'de ürünü teslim alabileceğime dair mesaj gelmişti. Gidip baktığımda menteşe ile beraber ön ve arka çerçevelerine kadar değiştirmişlerdi 1 saat içinde. Bu kadar kısa sürede nasıl yaptılar anlamadım.

Ben çok memnun kaldım açıkçası ama her yer aynı mı bilmiyorum.

Hayırlısı hocam umarım bende memnun olurum. Bunlar daha çok yapmaya yönelik bi şirket sanırım . Yenisini vermeyi pek sevmiyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…