Çözüldü Serviste çalışan RX 6600 bilgisayar evde çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OzaNNC

Kilopat
Daha fazla  
RAM
PNY XLR8 16GB (2x8GB) 3200MHz
SSD veya HDD modeli
Apacer AS2280P4
Ekran kartı
Asus Dual RX 6600
Anakart
Asus Prime H510M-D
İşlemci
I5 11400F
Merhaba iyi akşamlar, geçen hafta çarşamba günü ekran kartını çıkartıp taktıktan sonra birden görüntü gelmemeye ve mouse klavye çalışmamaya başladı. Yaklaşık 16 saat sonra tekrar denedim ama yine çalışmadı. Cumartesi günü servise gönderdim ve fotoğrafla destekli bir biçimde bana çalıştığını ve hiçbir sıkıntı olmadığını bana ispatlamalarına rağmen sistem bugün elime ulaştı ancak halen daha çalışmıyor ve görüntü gelmiyor. Prizde mi sıkıntı var acaba dedim ama başka yere hatta başka odaya taksam da sorun devam ediyor.

Bir uyumsuzluk var RAM'de tek RAM ile çalışıyorsa uyum sağlamıyor veya sıkıntılı olabilir.

Öbür RAM'i diğer yuvaya tak bakalım ne olacak. O bir tanesi iki yuvada da başlatılmıyorsa RAM sıkıntılıdır. Eğer iki RAM de sağlam yuvada çalışıyorsa anakart sorunludur.

Öbür RAM'i diğer yuvaya tak bakalım ne olacak. O bir tanesi iki yuvada da başlatılmıyorsa RAM sıkıntılıdır. Eğer iki RAM de sağlam yuvada çalışıyorsa anakart sorunludur.
Anakartta önceden sıkıntı çıkmıştı ve tamir edilmişti, hiçbir sıkıntı yoktu ekran kartı çıkartıp takana kadar. Deneyip geri dönüş yapacağım, teşekkürler.
Çalıştı. Vallahi ne desem ne teşekkür etsem az. Cidden yürekten çok teşekkürler ikinize de yardımınız için.
Dün çözüldükten sonra format attım ve tüm driverları yüklememe rağmen mavi ekran hatası veriyordu ve hepsinde sıkıntının RAM'le ilgili olduğu sonucuna varıyordum. 1-2 saattir açıldığı gibi donmaya başladı ve şuan tekrardan sadece tekini takıp denemeye karar verdim ve biri takılı iken hiç açılmıyor ama öbürü takılıyken hiçbir sıkıntı yoktu ta ki oyuna girene kadar. Bu sefer sadece RAM'leri servise göndermeye karar verdim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…