benglobalim
Kilopat
2002p kulaklığım var, yazılımı W11 desteklemiyor sanırım, ve sesi çok biraz kısmam lazım. Ne yapabilirim?
Fx Sound kullanıyorum memnunum.2002p kulaklığım var, yazılımı W11 desteklemiyor sanırım, ve sesi çok biraz kısmam lazım. Ne yapabilirim?
Hocam indirdim de arttırıp azaltma hangi seçenek acaba?Fx Sound kullanıyorum memnunum.
Ben ekolayzer ayarı yapmak istediğinizi düşündüm hocam onun için bunu önerdim. Windows üzerinden kısma sorunu mu yaşıyorsunuz?Hocam indirdim de arttırıp azaltma hangi seçenek acaba?
Hocam kulaklığın default sesi aşırı fazla, sesi %10'da falan kullanabiliyorum max. Kısabileceğim bi' uygulama lazım.Ben ekolayzer ayarı yapmak istediğinizi düşündüm hocam onun için bunu önerdim. Windows üzerinden kısma sorunu mu yaşıyorsunuz?
Ses ayarlarından denediniz mi hocam?Hocam kulaklığın default sesi aşırı fazla, sesi %10'da falan kullanabiliyorum max. Kısabileceğim bi' uygulama lazım.
Ses düzeyi karıştırıcısı mıSes ayarlarından denediniz mi hocam?
Denetim masasinda ses ayarlarindan kulakliginizi bulun oradan duzeylerden kisin.Hocam kulaklığın default sesi aşırı fazla, sesi %10'da falan kullanabiliyorum max. Kısabileceğim bi' uygulama lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.