DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 14 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarda sağ altta aynı ses düzeyinde tıkladıkça bir kulakta daha fazla ses geliyor. Bu Windows'tan mı kaynaklanıyor kulaklıktan mı? Kulaklığınızdan sağ alttan ses ayarlarken kontrol eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2020
Bilgisayarda sağ altta aynı ses düzeyinde tıkladıkça bir kulakta daha fazla ses geliyor. Bu Windows'tan mı kaynaklanıyor kulaklıktan mı? Kulaklığınızdan sağ alttan ses ayarlarken kontrol eder misiniz?
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 14 Mayıs 2020 #2 Windowsdan bazen 1 tarafı kısık olabiliyor kulaklığın. Ses bölümü ayar yapmak lazım.
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 14 Mayıs 2020 #3 sekerr dedi: Windowsdan bazen 1 tarafı kısık olabiliyor kulaklığın. Ses bölümü ayar yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Ayarladım ve sonuç aynı değişime yolladım bakalım.
sekerr dedi: Windowsdan bazen 1 tarafı kısık olabiliyor kulaklığın. Ses bölümü ayar yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Ayarladım ve sonuç aynı değişime yolladım bakalım.