PrimitiveX
Kilopat
İyi sosyaller.
Logitech Z407 Bluetooth hoparlör aldım. BT almamın tek sebebi de 'arka jack boş kalsın ki kulaklıkla birlikte kullanabileyim' idi.
Önceden çoklayıcı ile kullanıyordum, hoparlörü düğmesinden kapatınca kulaklık, kulaklığı kaldırıp hoparlörü açınca da uzaktan takılabiliyordum. Fakat şimdi,
İlk sorumun çözümünü bulursam çok daha güzel olur.
Logitech Z407 Bluetooth hoparlör aldım. BT almamın tek sebebi de 'arka jack boş kalsın ki kulaklıkla birlikte kullanabileyim' idi.
Önceden çoklayıcı ile kullanıyordum, hoparlörü düğmesinden kapatınca kulaklık, kulaklığı kaldırıp hoparlörü açınca da uzaktan takılabiliyordum. Fakat şimdi,
- Bu cihaza kapatma düğmesi yapmamışlar + zaten BT ile bağlanınca otomatik sesi yönlendiriyor ve aynı anda kulaklıktan ses alamıyorum. Nasıl alabilirim?
- Ya da alamadığım için CTRL-Windows-v yaparak ses aygıtı seçiyorum bu sefer de kafayı yedi. Discord'u kulaklıktan, oyunu hoparlörden verip tarayıcı sesini de hoparlörden veriyor falan
tek tek uygulama ayarlarına girip ses çıkış aygıtını mı değiştireceğim bir pratik yol önerir misiniz?
İlk sorumun çözümünü bulursam çok daha güzel olur.