Ses çıkarmayacaksa mekanik klavyenin ne anlamı var?

Makaleler
51
Bugün YouTube'de red switch - blue switch karşılaştırma videosu izliyordum. Yorumlara bakayım dedim, bakmaz olaydım.

Gelen yorumlar:

''klavye sesi çıkmayacaksa ne anlamı var :D?''
(Bu yoruma gelen yanıtlar.)

Oğlum sen gerçek gamersın valla yaa anlıyorsun 😂😂

sesli çok iyi oluyo blue switch efsane

Abi klavye mavi deki gibi güzel ses cikmicaksa neden klavyeye o kadar para veriyim ki

Diğer yorumlar:

red mekanik hisli klavyeyle aynı hissi veriyor

blue switch al blue switch mekanik klavye kullandığını hissettirir

Insların blue switch sesi çıkarmayan klavyeleri mekanikten saymamaları çok saçma gerçekten. Şahsen ben en ufak seslere bile takılan birisi olarak asla blue switch almazdım.
Videonun linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Yorumların yazım kurallarına uymadığının farkındayım. Ama bu yorumlar yazılım kurallarına uygun şekilde olsa bütün komikliği giderdi, o yüzden yorumları olduğu gibi yazdım. Sevgili moderatörlerden beni banlamamalarını rica ediyorum.

Blue switch işkencedir bana sorarsanız. Asla alınmaz. Kafa ütüler, düşünsenize. 100 çalışanı olan bir ofissiniz ve blue switchli klavyeleri var herkesin. Abooov.

Red and Brown candır, çok severim. Ek olarak mekanik klavyede sadece olay ses değil, o hissiyat bir de.

Zaten ilk klavye membrane değildi, mekanikti. Sonradan membrane klavyeler üretildi maliyet sebebiyle.

IBM Model M klavye var, harikadır.

His farkı var, ayrıca Red Switch çok sessiz değildir, membrane'a göre daha seslidir.

Gerçekten sessiz fakat mekanik bir klavye alınmak istenildiğinde Cherry'nin Mx Silent Switch'leri var, TR'de çok bulunmasa da yurtdışında seviliyor diye biliyorum.

Ayrıca sesi kullanıcıyı rahatsız etmiyorsa blue bir başkadır 🥰

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı