- Makaleler
- 51
Bugün YouTube'de red switch - blue switch karşılaştırma videosu izliyordum. Yorumlara bakayım dedim, bakmaz olaydım.
Gelen yorumlar:
''klavye sesi çıkmayacaksa ne anlamı var
?''
(Bu yoruma gelen yanıtlar.)
Oğlum sen gerçek gamersın valla yaa anlıyorsun

sesli çok iyi oluyo blue switch efsane
Abi klavye mavi deki gibi güzel ses cikmicaksa neden klavyeye o kadar para veriyim ki
Diğer yorumlar:
red mekanik hisli klavyeyle aynı hissi veriyor
blue switch al blue switch mekanik klavye kullandığını hissettirir
Insların blue switch sesi çıkarmayan klavyeleri mekanikten saymamaları çok saçma gerçekten. Şahsen ben en ufak seslere bile takılan birisi olarak asla blue switch almazdım.
Videonun linki:
Not: Yorumların yazım kurallarına uymadığının farkındayım. Ama bu yorumlar yazılım kurallarına uygun şekilde olsa bütün komikliği giderdi, o yüzden yorumları olduğu gibi yazdım. Sevgili moderatörlerden beni banlamamalarını rica ediyorum.
Gelen yorumlar:
''klavye sesi çıkmayacaksa ne anlamı var
(Bu yoruma gelen yanıtlar.)
Oğlum sen gerçek gamersın valla yaa anlıyorsun
sesli çok iyi oluyo blue switch efsane
Abi klavye mavi deki gibi güzel ses cikmicaksa neden klavyeye o kadar para veriyim ki
Diğer yorumlar:
red mekanik hisli klavyeyle aynı hissi veriyor
blue switch al blue switch mekanik klavye kullandığını hissettirir
Insların blue switch sesi çıkarmayan klavyeleri mekanikten saymamaları çok saçma gerçekten. Şahsen ben en ufak seslere bile takılan birisi olarak asla blue switch almazdım.
Videonun linki:
Not: Yorumların yazım kurallarına uymadığının farkındayım. Ama bu yorumlar yazılım kurallarına uygun şekilde olsa bütün komikliği giderdi, o yüzden yorumları olduğu gibi yazdım. Sevgili moderatörlerden beni banlamamalarını rica ediyorum.