Ses çıkışı olmayan Samsung S27E330 monitöre ses bağlama

Emre ERY

Kilopat
Arkadaşlar benim Samsung S27E330 marka bir monitörüm var fakat ses çıkışı yok ve ben bu monitöre PS4 bağlayınca sessiz oyun oynamak zorunda kalıyorum. Bunu VGA to HDMI çıkışlı bir ara kablo alarak gidermeye çalıştım fakat bu seferde PS4 ekranı monitöre gelmiyor. Bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses çıkışı yok derken? Konuyu anlatamadınız sanırım. Hoparlörü mü yok? sadece vga girişimi var? harici aux ile mi besleniyor?
Hocam bazı monitörlerin kendi ses sistemi oluyor ya bu monitörde yok ve hoparlör takabileceğim hiç bir şey yok. Monitör üzerinde hdmi , vga girişi var onun dışında hiç bir şey yok monitörde.
Hocam, VGA to HDMI olmaz. HDMI to VGA olması gerekir. Bunu alabilirsiniz. Daha önce Xbox 360 ile kullandım.
Hocam tam olarak elimde bu var başlıkları yanlış kullandım sanırım. PS4'e bağladığım zaman görüntü monitöre gitmiyor.

Hocam, başka bir yol bilmiyorum. Kumanda üzerinden kulaklık takabilirsiniz. Bir de bunu deneyebilirsiniz. Bundan da memnun olan çok.
n11.com'dan Dark HDMI - VGA ve SES Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Hocam, başka bir yol bilmiyorum. Kumanda üzerinden kulaklık takabilirsiniz. Bir de bunu deneyebilirsiniz. Bundan da memnun olan çok.
n11.com'dan Dark HDMI - VGA ve SES Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Anladım hocam teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı