Ses frekansları ile karanlık kütle / portal açmak

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Youtube'da bir video gördüm. Videoda adam "432Hz" bir ses açıyor ve hoparlörün üstünde siyah bir kütle oluşuyor. Aynı adam başka bir videosunda yine bir ses ile portal açıyor ve o videoyu attıktan kısa bir süre sonra adamın ortalıktan kaybolduğuyla alakalı rivayetler var, acaba böyle şeyler mümkün mü? Mümkünse denemek istiyorum çünkü.
Görsel efekt olması büyük olasılık ancak bana gerçek gibi geldi.

Adamın kanalı

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk görünce çok şaşırmama rağmen dikkatimi çeken nokta, şahsın bu "deneyleri" hep yatağının üzerinde yapması. Odasının tavanını da hiç göstermedi. Şahsi düşüncem bu kişinin tavanına bir hologram düzeneği kurmuş olduğudur. Kaldı ki adam almış bir tane JBL hoparlörü portal açıyor! Bununla ancak çocuk kandırırsın. Sahtekarlık ortaya çıkarılana kadar doğru gözükür.
Bu kafayı yemiş Hristiyan şayet kendine çok güveniyorsa James Randi derneğine başvurup 1 Milyon dolarını cebine koyabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı