Ses Kalitesi Bakımından YT Music vs Spotify

Discord kullanıyorsan görselleri oradan atar mısın?

Tidal'ın anlamı yok bizim için. Hi-fi ses kalitesi var ama kaliteli bir kulaklığın yoksa anlamı yok zaten. Spotify genel olarak hem arayüz hem de ses kalitesi olarak daha önde. Youtube music'in 3 ay denemesini kullandım, arayüz bana kullanışsız geldi. Bir şarkı açıyorsun hemen şarkıyı ekrana büyütüyor falan garip yani arayüz. Tek avantajı ses kalitesi düşükte olsa sadece YouTube'a yüklenen şarkıları dinleyebiliyorsun ve istersen videosunu da izleyebiliyorsun. Spotify'ı podcast ve müzik için kullandığımdan zaten YouTube music direkt sınıfta kaldı benim için. Ayrıca öğrenciysen indirimli fiyat ile abone olabilirsin Spotify'a. Ben zordur uğraştırır diye olmamıştım 1-2 sene ama 10 dk içinde hemen öğrenciliğim onaylandı ve indirimli fiyat ile abone oldum. Yeni zam ile öğrenci fiyatı 9₺ olacaktı galiba, youtube music'te öğrenci indirimi de olmadığından yine geride kalıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı