Ses kartı kulaklık performansını ne kadar etkiler?

Katılım
22 Mayıs 2020
Mesajlar
277
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar! Yaklaşık 1 sene önce dizüstü bilgisayarımın jak girişi bozulduğundan dolayı modelini hatırlayamadığım UGREEN marka usb bir ses kartı 70 TL gibi bir fiyata satın aldım ve kullanmaya başladım. Hala da kullanıyorum. Geçenlerde JBL T500 isimli kablolu kulaklığı sipariş ettim. Sorum şu, kulaklıkta vaad edilen bass ve tizleri bunun gibi bir usb ses kartı kullanarak hakkıyla ile alabilir miyim? Saygılar...
 
Ben de Ugreen USB ses kartı kullanmaktayım. Sesi kullanmakta olduğum ASUS Tuf B450 PLUS anakartımın onboard sesinden daha yüksek. Ekolayzırla da güzel ses elde ediyorum. En önemlisi ise mikrofonda cızırtıyı tamamen kesiyor. Sana tavsiyem güzel bir amfi ve DAC alman. İkisinin kombosu olan ürünler de piyasada var. PCIe ses kartları düşük fiyatta o kadar iyi değiller.
 
Ben de ugreen USB ses kartı kullanmaktayım. Sesi kullanmakta olduğum ASUS TUF B450 PLUS anakartımın onboard sesinden daha yüksek. Ekolayzırla da güzel ses elde ediyorum. En önemlisi ise mikrofonda cızırtıyı tamamen kesiyor. Sana tavsiyem güzel bir amfi ve DAC alman. İkisinin kombosu olan ürünler de piyasada var. PCI-e ses kartları düşük fiyatta o kadar iyi değiller.

USB ses kartının linkini atabilir misiniz hocam?
 

Geri
Yukarı