Ses Kartı Mı Alayım Mikrofonlu Kulaklık Mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Ben youtube'da video çekmeye başladım. Ama sesim çok ince çıkıyor (telefondan kayıt yapıyorum). Bunun için ses kartı alıp webcam'de ki mikrofonu mu kullanayım, yoksa mikrofonlu kulaklık alıp onla mı devam etsem? Ses kartı olmadan da mikrofonlu kulaklık ile aynı performansı alır mıyım? Hoparlör cızırdıyor. Bütçem 50 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonlu kulaklık almalısın eğer ses kartı alırsan sonuç yine aynı olucak. Daha çok mikrofonun kalitesine bakıyor ve 50 liralık bir kulaklıktaki mikrofon çok iyi olmaz. Ama yeterli olur.

Annemiz babamız 50 TL için 2 gün çalışsın. Biz mikrofunlu kulaklık alalım :( nasıl ödeyeceğiz haklarını. Bana 50 TL'yi geçmeyecek mikrofonlu kulaklık önerebilir misiniz?

Annemiz babamız 50 TL için 2 gün çalışsın. Biz mikrofunlu kulaklık alalım :( nasıl ödeyeceğiz haklarını. Bana 50 TL'yi geçmeyecek mikrofonlu kulaklık önerebilir misiniz?
Eski bir ev telefonu varsa evde ahizesindeki mikrofonu kullan. Ben öyle yapmıştım gayette iyi ses alıyordu. :D
Kulaklık tavsiyelerim.
Logitech H110 Stereo Headset - Vatan Bilgisayar
SHM 1900/00 MİKROFONLU KULAKLIK - Vatan Bilgisayar
Creative Hs-330 Headset Kulaklık - Vatan Bilgisayar
HA-HS31 HEADSET KULAKLIK - Vatan Bilgisayar
Creative Hs-350 Headset Kulaklık - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı