U UmutIşığı Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #1 Merhabalar. Ses kartımı nasıl güncellerim? Çalışıyor şu an ses kartım ama güncellemek istiyorum. Realtek HD Audio Yönetici kullanıyorum. Biraz araştırdım ama hepsi İngilizce, Türkçe sürüm yok mu? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Ses kartımı nasıl güncellerim? Çalışıyor şu an ses kartım ama güncellemek istiyorum. Realtek HD Audio Yönetici kullanıyorum. Biraz araştırdım ama hepsi İngilizce, Türkçe sürüm yok mu? Şimdiden teşekkürler.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 10 Eylül 2015 #2 Sürücü güncellemesinden bahsediyorsan donanım kimliğini paylaşın.
U UmutIşığı Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #3 THE_MILLER dedi: Sürücü güncellemesinden bahsediyorsan donanım kimliğini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Evet. Ses sürücüsünü güncellemek istiyorum tek.
THE_MILLER dedi: Sürücü güncellemesinden bahsediyorsan donanım kimliğini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Evet. Ses sürücüsünü güncellemek istiyorum tek.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 11 Eylül 2015 #4 Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun