Ses Kartı Önerisi

Behran Sönmez

Kilopat
Daha fazla  
Ben yakında Sapphire R7 250 ekran kartını alacağım. Yanında bir de ses kartı almayı düşünüyorum ama PCim DDR2. Buna araştırmalarım sonucu en uygun kartı R7 250 olduğu kararına vardım.

www.vatanbilgisayar.com: Creative Sb Audigy Value 7.1 Pcı Ses Kartı - Vatan Bilgisayar

www.vatanbilgisayar.com: Creative Sb 5.1 Pcı Ses Kartı - Vatan Bilgisayar

www.vatanbilgisayar.com: Xonar DG 5.1 PCI Ses Kartı - Vatan Bilgisayar

Hangisini alıyım? Ya da alıyım mı? Bir de PCI ne oluyor? Asus ses kartında tek bağlantı şekli PCI yazıyor, diğer ikisinde yazmıyor, farkı ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Audigy Value 7.1 kullanıyorum. Kaliteli bir ses sistemin yoksa ses kartına vereceğin para ile ekran kartının modelini yükseltmen daha faydalı olacaktır. İlla da almak istiyorum dersen Audigy Value 7.1 güzel bir kart.
Benim işlemcim kötü olduğu için en yüksek bu ekran kartını alabilirim bende onu alacağım.

Vatan'dan Sound Blaster 5.1 modelini aldım. 7.1 sistemin yoksa 5.1 almalısın. Ve fiyatına göre kaliteli. Siyah PCB vb. kalite algısını arttırmış.

Öyle bir imkanım yok maalesef. Şu linkteki kartı düşünüyorum fakat Siberia 200 ile oyun anlamında beni memnun eder mi ? Anakartım eski olduğu için kötü sonuçlar alıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı