Ses kartı önerisi

Berkay151421

Decapat
Daha fazla  
BlackShark V2 X tavsiye ederim. Ses kartın yetersiz ise harici ses kartı alıp kullanabilirsin. Mikrofonu gayet güzel.

Hocam harici bir ses kartı önerir misiniz? B450M S2H var Ugreen ses kartını alacağım galiba. Daha iyi bir ses kartı tavsiyeniz var mı?
Ugreen Ses kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ses kartı almayın. Anakartınıza takmanız daha iyi olur kasanın ön girişine yani.

Anakartımdan tam performansı alamadığım için almak istiyorum zaten. Kasanın ön girişine taksam bir şey değişmicekki.

Peki hocam B450M s2hınki ile çok fark yaratır mı bende de aynı kart var.

Ses seviyesi konusunda ve bu yüksek seste mikrofona da sesi verme olayı düzelir gibi geliyor hocam bana.

Anakartımdan tam performansı alamadığım için almak istiyorum zaten. Kasanın ön girişine taksam bir şey değişmicekki.

Ses seviyesi konusunda ve bu yüksek seste mikrofona da sesi verme olayı düzelir gibi geliyor hocam bana.

Anakartın performansını bilmiyorum ama arka kasa girişi ile ön girişi arasında çok fark var.

Dediğiniz gibi fark oluyor. Böyle kasanın arkasına taktığıma göre daha iyi oldu. Ama bir ses kartı ve USB olunca daha iyi olmaz mı?

Bende G6 var ama ben anakartla baktığımda anakart daha ön planda kalıyordu bir de anakartım pahalıda değil 3K 3.5k fiyatı vardı. Onun için anakartınızda kullanmanız daha iyi ama benim gibi sese çok takıntılıysanız ileride alacağım kulaklıkla şu anda yeni yeni elimde bulunan anakartın resmini atabilirim size.

Bende G6 var ama ben anakartla baktığımda anakart daha ön planda kalıyordu bir de anakartım pahalıda değil 3K 3.5k fiyatı vardı. Onun için anakartınızda kullanmanız daha iyi ama benim gibi sese çok takıntılıysanız ileride alacağım kulaklıkla şu anda yeni yeni elimde bulunan anakartın resmini atabilirim size.

Hocam FPS oyunları oynadığım için ses seviyesi düşük kalıyor. Tam performansını alamıyorum kulaklığın. O yüzden ben ses kartına başvurdum. Bana müzikte falan yeterli sesi veriyor yoksa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı