Ses kartı önerisi

Sagoita

Kilopat
Merhaba.
Beyerdynamic dt 900 Pro X
Bu kulaklık hem elektrogitar çalabileceğim hem de müzik dinleyebileceğim bir ses kartı arıyorum.
Benim için tek input girişi olması yeterli.
Aklımda arturia minifuse 1 var.
Bütçe 5000TL.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun 9:33 saniyesinde, kulaklığı sürebilir mi sorusuna bir örnek olarak Sennheiser HD 600'ü sürebildiğini söylüyor. Benim kulaklığımı da sürebileceğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steinberg UR12 ya da UR 22 kullanın. Minifuse 1 de güç beslemesi harici değil. Gücü PC den alacağınız anlamına gelir ve bu eğer özellikle notebook kullanıyorsanız sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Daha profesyonel düşünüyorsanız Volt serisinden bir kart bakın.

Ses kartlarının çıkışlarının kulaklığınıza yetmiyor olması gibi bir durum yoktur. Öyle bir şeyi dert etmenize gerek yok.

Kulaklığınız Beyerdynamic dt 900 Pro X. doğru mu? Yoksa bunu mu almayı amaçlıyorsunuz?

Son düzenleme:
Universal Audio Volt 1, buna ne dersiniz @Single_factor hocam?
Kulaklığınız Beyerdynamic dt 900 Pro X. doğru mu? Yoksa bunu mu almayı amaçlıyorsunuz?
Tanıdığım biri, kendi stüdyosunda bu kulaklık ile bana kayıpsız müzikler ve gitar soloları dinletmişti. Gerçekten şahaneydi ve bende inanılmaz bir heyecan uyandırdı. Bütçemi zorlayarak almayı planlıyorum.

Universal Audio Volt 1, buna ne dersiniz @Single_factor hocam?
Daha iyi bir tercih olur.
Bir de bir tiyo vereyim; bir marka, infuluecerlar, iş ortağı youtuberlar ile ürününü tanıttırıyorsa, sağa sola derya deniz ilan veriyorsa biraz geri çekilin. Maliyeti düşük, kar payı yüksek ürünlerdir bunlar.

Referans kulaklıklarının sesi güzelleştirmek gibi bir fonksiyonu yoktur. Gitar sesini daha kaliteli çıkaracağını düşünüyorsanız boşa para verirsiniz. Bunlar kayıt ekipmanıdır.
Gitar zaten 80Hz ile 8kHz arasında etkin bir enstrümandır. Aynı sesi size 20Hz-20kHz arası multimedya kulaklıkları fazlası ile verir.

Müzik dinlemek konusuna gelirsek; Flat EQ ve mecbur oldukları sönük bir Pasif staging içeren Referans kulaklıkları size müziği hacimsiz ve cansız iletirler. Bunun için ise pasif staging de başarılı Hi-fi / hi-end kulaklıklar kullanmalısınız.

Bu arada DT 900 PRO X başarılı sayılacak bir kulaklık değildir. Bilginize. aynı skalada her açıdan daha üstün kulaklıklar mevcut. Sennheiser hd560s, Hd569(Closed back) Hifiman sundara gibi.

Son düzenleme:
Hocam bunlar arasında bütçeme uygun olan yalnızca Sennheiser HD 569
10K kulaklık bütçem var. Başka bir alternatif yoksa, Volt 1 ses kartı ile bunu almam sizce daha mı doğru tercih olur? Veya open-back olarak farklı bir öneriniz var mı?
Open back sizi kısıtlar, dışarıda müzik dinleyemez, evde gece vakti yine de birilerini rahatsız edebilirsiniz. O yüzden 569 iyi bir tercih.

Volt Eğer çoklu enstrüman / vokal kaydı yapmayacaksanız 1 giriş bu seviye için en iyilerinden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı