Bir yerde kaliteli bir ses kartınız yoksa, ki benim yok, jack girişli kulaklık almak yerine USB girişli kulaklık almanızı tavsiye ederim zira USB girişli kulaklıkların çoğunda ses kartı mevcut diye bir yazı gördüm. Ve bu benim aklıma takıldı steelseries arctis 3 almayı düşünüyordum ve Arctis 3 jack girişli. İnternette bu kulaklığın ses kartlı olduğunu gördüm içimde soru işareti kaldı. Ses kartım yok harici olarak. Ne yapmalıyım neye yönelmeliyim
Hiç mi ses kartı yok? Yani onboard ses kartı mevcut değil mi anakartta? Eğer onboard ses kartınız varsa fazlasıyla yetecektir. Kafaya takmayın. Ayrıca anakartınızın marka ve modelini yazarsanız onboard ses kartına bir göz atmış olurum.
Bakkal bilgisayarcılar da bulabileceğiniz USB ses kartlarından almanızı tavsiye ederim. Ucuz ve iş görüyor. Profesyonel amaçla kullanılacak ise daha pahalı bir kart tavsiye ederim.
Bir yerde kaliteli bir ses kartınız yoksa, ki benim yok, jack girişli kulaklık almak yerine USB girişli kulaklık almanızı tavsiye ederim zira USB girişli kulaklıkların çoğunda ses kartı mevcut diye bir yazı gördüm. Ve bu benim aklıma takıldı steelseries arctis 3 almayı düşünüyordum ve Arctis 3 jack girişli. İnternette bu kulaklığın ses kartlı olduğunu gördüm içimde soru işareti kaldı. Ses kartım yok harici olarak. Ne yapmalıyım neye yönelmeliyim
Hocam tam 3.5 da değil video izlerken söylüyolardı ondan da olabilir. bir kablo kulaklığa bağlanıyor. ikinci bir kablo var ikisi birleşiyor onun 3.5 mm ucu var.