Ses kartı olmadan Steelseries Arctis 3 alınır mı?

Mehmet Güdük

Hectopat
Daha fazla  
Bir yerde kaliteli bir ses kartınız yoksa, ki benim yok, jack girişli kulaklık almak yerine USB girişli kulaklık almanızı tavsiye ederim zira USB girişli kulaklıkların çoğunda ses kartı mevcut diye bir yazı gördüm. Ve bu benim aklıma takıldı steelseries arctis 3 almayı düşünüyordum ve Arctis 3 jack girişli. İnternette bu kulaklığın ses kartlı olduğunu gördüm içimde soru işareti kaldı. Ses kartım yok harici olarak. Ne yapmalıyım neye yönelmeliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç mi ses kartı yok? Yani onboard ses kartı mevcut değil mi anakartta? Eğer onboard ses kartınız varsa fazlasıyla yetecektir. Kafaya takmayın. Ayrıca anakartınızın marka ve modelini yazarsanız onboard ses kartına bir göz atmış olurum.

Bir yerde kaliteli bir ses kartınız yoksa, ki benim yok, jack girişli kulaklık almak yerine USB girişli kulaklık almanızı tavsiye ederim zira USB girişli kulaklıkların çoğunda ses kartı mevcut diye bir yazı gördüm. Ve bu benim aklıma takıldı steelseries arctis 3 almayı düşünüyordum ve Arctis 3 jack girişli. İnternette bu kulaklığın ses kartlı olduğunu gördüm içimde soru işareti kaldı. Ses kartım yok harici olarak. Ne yapmalıyım neye yönelmeliyim
Ses kartsız Cooler Master MasterPulse ürünümüzü inceleyebilirsiniz.Gövdesi alüminyum ve kafa bandını tutan kablolar çelik, kulaklığın yanlarından bass ayarını yapabiliyorsunuz.
Bayilerimizde 200 TL civarı satılıyor. İstanbul veya Ankara'daysanız bayilerimizde deneyebilirsiniz.

@Sylveon sanal özelliği o yazılımını indiriyorsun. Oradan açılıyor. 3,5 jack var.

Şimdi farkettim yokmuş fakat ozaman nasıl surround ses alıyoruz?
Hocam tam 3.5 da değil video izlerken söylüyolardı ondan da olabilir. bir kablo kulaklığa bağlanıyor. ikinci bir kablo var ikisi birleşiyor onun 3.5 mm ucu var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı