Ses kartı ve stereo kulaklık önerisi

Game Zero degil de open back versiyonu olan Game One alternatifi Sennheiser PC38X su an 1500₺ civarina alinabilliyor drop.com uzerinden vergi + kargo dahil olarak.
 
Behringer UMC202HD hakkında düşünceleriniz nedir? Özellikle Fiio E10K ile karşılaştırabilicek varsa sevinirim.
 
Amazon'da iki model var da şöyle ondan dedim yeni versiyonu çıktı galiba. :)


Hocam merhaba, aldınız mı? Aynı kombo ile ben de ilgileniyorum bu aralar, HD599 ve E10k. Aslında Game One ya da Pc38X'e daha yakınım mikrofondan dolayı. Oyun da oynarım ama müzik dinlemeyi de çok severim, HD599 ile bahsettiğim diğer sennheiser'lar arasında ne gibi farklar var bilginiz var mı?

Laptop kullandığım için bana bir dac/amp şart gibi, zira ses kartsız cloud 2 bile çalıştıramıyor bilgisayarım. Oyunu da PS5'te oynuyorum
 
@Odyofil kardeşim bende 58X jubile almak istiyorum ancak HD560s ile arasında gidip geliyorum kulaklık hakkında yardımcı olur musun?
HD58X genellikle oyun oynayanlar için öneriliyor. HD560s daha güncel bir kulaklık ben yerinizde olsam onu seçerdim. HD58X kullanmamın da sebebi çok ucuza bulmuş olmam.
 
Oyun icin HD560S daha cok begeniliyor bu arada genel olarak.

HD58X almayi planliyorsan ya indirim bekle yada biraz daha ekleyip 6XX falan bak.

2-3 ay once 129$'a kadar dusmustu cunku HD58X. 2 hafta civari suruyor kargosu, 15$ kargo ve 200₺ civari da gumruk vergisi oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı