Ses kartı ve stereo kulaklık önerisi

Oyun için HD560s daha cok begeniliyor bu arada genel olarak.

HD58X almayi planliyorsan ya indirim bekle ya da biraz daha ekleyip 6xx falan bak.

2-3 ay once 129$'a kadar dusmustu cunku HD58X. 2 hafta civari suruyor kargosu, 15$ kargo ve 200₺ civari da gumruk vergisi oluyor.

İndirim bekliyorum sadece korktuğum tek bir şey var oda Gaming kulaklıklardaki oyun performansını vermemesi, Arctis Pro iade ettim oyunda iyiydi ancak müzik tatmin etmedi.
 
Oyun performansindan kastin tam olarak nedir? FPS oyunlarinda sesin ne yonden geldigini anlamak icin mesela hem HD560S hem de HD58X cok daha iyidir cogu "gaming" kulakliktan.
 
Oyun performansindan kastin tam olarak nedir? FPS oyunlarinda sesin ne yonden geldigini anlamak için mesela hem HD560s hem de HD58X cok daha iyidir cogu "Gaming" kulakliktan.

Sesin gerçekçi gelmesi mesela yanıma bomba düşünce bunu gerçekçi hissetmem lazım silah seslerini falan ses kasmak önemli değil o atmosveri vermesi lazım bana.
Sesin gerçekçi gelmesi mesela yanıma bomba düşünce bunu gerçekçi hissetmem lazım silah seslerini falan ses kasmak önemli değil o atmosferi vermesi lazım bana.
 
139$ su an, 10$ da yeni hesap indirimiyle 129'a iner. Ben de o fiyata almistim yazin. Daha asagi inecegini sanmiyorum ama dolar artisi mahvetti tabiki fiyatlari.
 
Telefon ve dandik anakart uzerindeki onboard ses karti bile yetiyor aslinda beslemek icin, 150 ohm olduguna bakma. O yuzden direkt almana gerek yok dac/amp.

Tam olarak hangi modelle ilgileniyorsun ?
 
Telefon ve dandik anakart uzerindeki onboard ses karti bile yetiyor aslinda beslemek için, 150 ohm olduguna bakma. O yuzden direkt almana gerek yok dac/amp.

Tam olarak hangi modelle ilgileniyorsun?

Amfi hakkında pek bilgim yok ama uzun yıllar dayanacak bir şey arıyorum bütçem en fazla 2K olabilir Creative'nin dahili modelleri güzel gibi ancak parazit olur diyorlar kafam karışık bu noktada, bu arada drop.com iade alıyor mu?
Telefon ve dandik anakart uzerindeki onboard ses karti bile yetiyor aslinda beslemek için, 150 ohm olduguna bakma. O yuzden direkt almana gerek yok dac/amp.

Tam olarak hangi modelle ilgileniyorsun?

drop.com da adres kısmını nasıl yazdın benimki sığmıyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı