Ses kartım yok USB kulaklık alsam ses gelir mi?

Arkadaşlar ses kartım bozuk. Harici ses kartı kullanıyorum bu yüzden ama kasiyer sesi gibi ses çıkarıyor. Bu sesten kurtulmak için yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum Razer Kraken X USB, ya da Razer Kraken Tournament Edition, aralarında 100 lira fark var USB olanını alsam bilgisayarımdan ses gelir mi? İçinde kendi ses kartı var diyorlar? Bu doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İçinde kendi ses kartı varsa ses gelmesi lazım. En kötü ihtimal iade edersin. Bu arada kullandığın harici ses kartı ne? Ben de almayı düşünüyorum. Kulaklık için kullanan birileri yorum yaparsa daha net fikir verir.

açıkçası ben bilgisayarcıdan aldım 15 liraya. markası falan yok yani. takıyorum direkt çalışıyor ama mikrofon açıldığında sürekli bi kasiyer sesi oluyo. USB kulaklıklarda ses kartı olduğu söyleniyor ama boşuna 350 lira gibi bi fiyat vermek istemiyorum. 450 liralığı alıp garantiye mi alsam, ama USB'li olan çalışıcaksa boşuna 450 lirada vermek istemiyorum yardımcı olacak yok mu :(

Benim anakartın kulaklık sesi düşük olduğu için ses kartı almayı düşünüyordum. Ses kartı kulaklık sesini artırıyor mu? Bir de sen hangi siteden almayı düşünüyorsun kulaklığı? Bulduğun kulaklığı N11'de soru sor kısmından satıcıya sorabilirsin. Satıcı sorularına cevap verir almadan için rahat eder en azından, burdan cevap veren çıkmazsa eğer.

Evet sesi bayağı bi arttırıyor. Eski halinden kat kat daha yüksek ses alıyorum. Fakat piyasadaki en kaliteli ses kartı HyperX. onda bile cızırtı sorunu varmış. dediğim gibi böyle şeyler yaşamamak için USB'li kulaklık alıp konuyu kökten bitirmek istiyorum. Tournament Edition şuan itopya'da 450 lira 2 saat indirimi kaldı ordan alacağım. Usb'li ise n11'den alırım büyük ihtimalle. bu saatte kimse cevap vermiyor ama.
az önce Razer Official sitesinden yetkili kişi ile görüştüm. USB kulaklık modelinde ses kartı olmadığını söyledi. Ama internetten araştırdığımda var diyolar ben anlamadım hiç ya

Aslında bilgisayarını bir bilgisayarcıya götürüp başka bir ses kartı deneyebilirsin. İşini görürse seni kulaklık masrafından kurtarır.

indirimin bitmesine 2 saat kaldı 450 lira olan kulaklık 650 liraya çıkıcak ve kimse cevap vermiyor ki. mesai saatleri dışında olduğu için destekte alamıyorum. ağlamak üzereyim..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı