Ses kartsız BlackShark V2 X kullanılabilir mi?

LuminousDXC

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600
GİGABYTE AMD RADEON RX 6600 EAGLE
GOODRAM 16GB(2x8) IRDM X 3200MHz CL16 DDR4
GİGABYTE B450M K AM4 DDR4 3600 MHZ
MLD 500GB M.2 SSD 3300/3100
Meslek
Öğrenci
Merhaba, son zamanlarda kulaklığım kırıldığı için yeni bir kulaklığa ihtiyacım vardı ve ben de bütçemi zorlayıp Teknosa'dan 2400 TL bandında Razer BlackShark V2X almaya karar verdim. Ancak ses kartsız olduğu için önermeyenler olmuş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ses kartı cidden o kadar önemli bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, son zamanlarda kulaklığım kırıldığı için yeni bir kulaklığa ihtiyacım vardı ve ben de bütçemi zorlayıp Teknosa'dan 2400 TL bandında Razer BlackShark V2X almaya karar verdim. Ancak ses kartsız olduğu için önermeyenler olmuş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ses kartı cidden o kadar önemli bir şey mi?

V2X o fiyata alınmaz İtopya'da Fifine H9 var. HS80 seviyesi bir kulaklık indirimde ve bundan 400TL daha ucuz onu al.

Evet ses kartı çok önemli sen nasıl PC'ye yeterli güç vermezsen sorunlar olur. Ses kartı olmadan kulaklık kullanırsan ve Anakartın ses yongası yeterli değilse ciddi ses kalitesi düşüşü olur.

Merhaba, son zamanlarda kulaklığım kırıldığı için yeni bir kulaklığa ihtiyacım vardı ve ben de bütçemi zorlayıp Teknosa'dan 2400 TL bandında Razer BlackShark v2X almaya karar verdim. Ancak ses kartsız olduğu için önermeyenler olmuş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ses kartı cidden o kadar önemli bir şey mi?

O kulaklığın gözümdeki değeri 1600 TL fiyat bandıdır anakartın cok eski değilse kullanırsın. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,228083899.html

O kulaklığın gözümdeki değeri 1600 TL fiyat bandıdır anakartın cok eski değilse kullanırsın.

1600+ bir de Amazon'dan Ugreen veya sabrent ses kartı alınsa 2000TL'ye olabilir ama saf hali evet o fiyat etmez. Oda bir H9 etmez Full Razer set dizen adama ucuz yollu idare edecek bir şey olur.

1600+ bir de Amazon'dan Ugreen veya sabrent ses kartı alınsa 2000TL'ye olabilir ama saf hali evet o fiyat etmez. Oda bir H9 etmez Full Razer set dizen adama ucuz yollu idare edecek bir şey olur.

Aslına bakarsan bugün Teknosa'dan gidip kendim almayi istiyordum sen öyle deyince kararım biraz daha Logitech G335'e yöneldi sence şu an en mantıklı karar ne olur?

Aslına bakarsan bugün Teknosa'dan gidip kendim almayi istiyordum sen öyle deyince kararım biraz daha Logitech G335'e yöneldi sence şu an en mantıklı karar ne olur?
G335 daha kötü.

Ben zaten sana o fiyata alınabilecek en iyi ürünü söylüyorum.

Bunu al.

Geri
Yukarı