Yazınızı baştan sona okudum, tam olarak vasatın altı diyebilirim. Verdiğiniz bütün kopya ayarlar referans kulaklıkları için geçerli ayarlar. Profesyonel bir ses kartı olmadan kullanılabilecek bir ayar değiller kullanıcıları yanlış yönlendirmemenizi rica edeceğim. Verdiğim ayarlar ise Razer'in sadece Razer Synapse 3 üzerinde geçerli olabilecek Razer EQ'yu baz alıyor. Tüm ayarlar denendi ve ses mühendisleri tarafından onaylandı. Reddit'de de ses mühendislerine ayarları doğrulattım çevreme tam olarak referans olabilmesi açısından. Dediğiniz ayarlar bir Gaming kulaklık için tiz ve oyunlardaki ayak sesleri, silah değiştirme sesleri, mermi sesleri gibi bir çok etkeni ortadan yok edebilecek derecede ayarlanmış. Zaten genellikle Razer'in kendi hazır ayarlarını kopyalamışsınız gördüğüm kadarı ile. O yüzden gaming konusunda daha fazla tecrübe edinmeden kullanıcıları yanlış yönlendirmenizi doğru bulmadım. Elbet kendi konunuzu açarak yeni bir rehber oluşturabilirsiniz faydalı olacağını düşünecekseniz eğer "Referans Kulaklık yani IEM" kulaklık konularında.
Kısa bir özet geçmem gerekirse IEM ve Gaming kulaklıklar birbirlerine yaklaşamazlar, Razer'in veya diğer Gaming Headset üreticilerinin ürettikleri 7.1 ses kartlarına uygun şekilde hazırlanmıştır rehberim. Zaten kullanlar ve memnun kalanlar yorumunu bırakacaktır. Ha, ses duymak ta kişiye özgü teknik bir konudur. Her kulağa uygun bir ayar değildir bu. Bu ayarlar üzerinden kendinize en yakın ayarları bulabilirsiniz.
Sevgilerimle