Ses sistemi için kablo tavsiyesi

Sawyzee

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400F & GTX1650
Hocam selamünaleyküm. Pek bilgim yok; bildiğim kadarıyla şöyle bir sistem topladım. Sizce subwoofer olarak ne ekleme yapmalıyım? Eklersem subwoofer için ayrı bir amfi lazım olur mu? Sizce subwoofer için ek bir amfiye gerek var mı? Ayrıca kablo olarak ne almalıyım? Kablo işini tam anlayamadım. Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• Midrange: For-X XMD-3080 20 cm.
  • Amfi: Mobass 5 kanal 130W X 4CH.
  • Tweeter: Reiss RS-TA63

Son düzenleyen: Moderatör:
70.4 RMS amfi hocam. 2 ohm bağlarsanız 130'a çıkıyor ama o kadar vermesi imkansız. Bölüştürüyor tüm kanallara. Sağlam bir bass alacaksanız ekstra bir mono amfi gerekir. Ama sağlam bass takmayacaksanız ekstra bir mono amfi almayıp FOR-X XW12 bass ve L port kabin alabilirsiniz. Arabayı sallar.

70.4 RMS amfi hocam. 2 ohm bağlarsanız 130'a çıkıyor ama o kadar vermesi imkansız. Bölüştürüyor tüm kanallara. Sağlam bir bass alacaksanız ekstra bir mono amfi gerekir. Ama sağlam bass takmayacaksanız ekstra bir mono amfi almayıp for-X XW12 bass ve l port kabin alabilirsiniz. Arabayı sallar.

O fiyat bandında önerdiğiniz amfi var mı başka midleri doyursa yeter subwoffer içinde ayrı bir amfi alabilirim. Bir de ohm ne oluyor tam bilmiyorum da?

Yeni konular

Geri
Yukarı