Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 29 Ocak 2025 #31 Olur ama o kadar olmaz. O ekolayzırı açmak gibi etki eder. Setten sarı kabloyu sök, beyazı bağla.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 29 Ocak 2025 #32 Hoparlörü surround kanala bağlamayı denediniz mi? Korozyon olmuş olabilir belki normal girişte.
Huseyinatik Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 689 Çözümler 1 29 Ocak 2025 #33 Zorandor dedi: Olur ama o kadar olmaz. O ekolayzırı açmak gibi etki eder. Setten sarı kabloyu sök, beyazı bağla. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam hiçbir farklılık olmadı. Sakuya Izayoi dedi: Hoparlörü surround kanala bağlamayı denediniz mi? Korozyon olmuş olabilir belki normal girişte. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim hocam Hoparlörde sorun olabilir diye farklı bir hoparlörün ucunu açtım sonuç yine aynı çok kısık bir ses.
Zorandor dedi: Olur ama o kadar olmaz. O ekolayzırı açmak gibi etki eder. Setten sarı kabloyu sök, beyazı bağla. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam hiçbir farklılık olmadı. Sakuya Izayoi dedi: Hoparlörü surround kanala bağlamayı denediniz mi? Korozyon olmuş olabilir belki normal girişte. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim hocam Hoparlörde sorun olabilir diye farklı bir hoparlörün ucunu açtım sonuç yine aynı çok kısık bir ses.
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 29 Ocak 2025 #34 Müzik seti, CD ya da radyoda temiz ses veriyor mu o hoparlörlerle?
Huseyinatik Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 689 Çözümler 1 29 Ocak 2025 #35 Zorandor dedi: Müzik seti, CD ya da radyoda temiz ses veriyor mu o hoparlörlerle? Genişletmek için tıkla... Radyo hiç çekmiyor hocam. Cd de evde temiz cd bulamadım taktıklarımın hiçbirini okumadı. Ama o tiz ses radyo kanalında da hep var. Sesi açtığımda artan kıstığımda kısılan bir ses.
Zorandor dedi: Müzik seti, CD ya da radyoda temiz ses veriyor mu o hoparlörlerle? Genişletmek için tıkla... Radyo hiç çekmiyor hocam. Cd de evde temiz cd bulamadım taktıklarımın hiçbirini okumadı. Ama o tiz ses radyo kanalında da hep var. Sesi açtığımda artan kıstığımda kısılan bir ses.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 29 Ocak 2025 #36 Ben hoparlör içi sürücülerden şüpheliyim.
Huseyinatik Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 689 Çözümler 1 29 Ocak 2025 #37 Sakuya Izayoi dedi: Ben hoparlör içi sürücülerden şüpheliyim. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden sürücüleri indirebilir miyim acaba? Modelini bulsam da driver var mıdır acaba.
Sakuya Izayoi dedi: Ben hoparlör içi sürücülerden şüpheliyim. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden sürücüleri indirebilir miyim acaba? Modelini bulsam da driver var mıdır acaba.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 29 Ocak 2025 #38 Huseyinatik dedi: İnternet üzerinden sürücüleri indirebilir miyim acaba? Modelini bulsam da driver var mıdır acaba. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal sürücülerden değil ses veren sürücülerden bahsediyorum.
Huseyinatik dedi: İnternet üzerinden sürücüleri indirebilir miyim acaba? Modelini bulsam da driver var mıdır acaba. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal sürücülerden değil ses veren sürücülerden bahsediyorum.
Huseyinatik Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 689 Çözümler 1 29 Ocak 2025 #39 Sakuya Izayoi dedi: Yazılımsal sürücülerden değil ses veren sürücülerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... HEE dfsdfksjd benim sürücü deyince aklıma gelen tek şey yazılımsal.
Sakuya Izayoi dedi: Yazılımsal sürücülerden değil ses veren sürücülerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... HEE dfsdfksjd benim sürücü deyince aklıma gelen tek şey yazılımsal.