Ses sürücüsü nasıl yüklenir?

Ben daha mavi ekran almadım hocam. O mavi ekran alanlar korsan mı yüklüyor.
Hocam driver booster yanlış driver kuran dandik bir program, illa mavi ekran aldıracak birşey yok. Haberiniz olsun, yanlış driver kurup performans düşürmüş olabilir. Hızlı falan demeyin, daha iyisini eminim alırsınız elle kursanız.
 
Hocam Driver Booster yanlış driver kuran dandik bir program, illa mavi ekran aldıracak bir şey yok. Haberiniz olsun, yanlış driver kurup performans düşürmüş olabilir. Hızlı falan demeyin, daha iyisini eminim alırsınız elle kursanız.

Yok ben el ile kuruyorum. Bir ara sıkıntı çıkarmıştı ses sürücüsü arkadaşım atmıştı formattan sonra veya güncellemeden sonra tekrar yüklüyorum yoksa kulaklığa ses gelmiyor.
 
Beyler sorunu çözdüm, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. PRIME H310M-D driver diye arattım ve karşıma asus'un sürücü yükleme merkezi çıktı oradan anakartımı seçtim ve hangi sürücüyü istediğimi seçtim. bana eski sürüm realthek verdi. Şimdi
windows update bunu güncelledi Kontrol Merkezi vb. artık her şey çalışıyor.
 
Beyler sorunu çözdüm, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Prime H310M-D driver diye arattım ve karşıma ASUS'un sürücü yükleme merkezi çıktı oradan anakartımı seçtim ve hangi sürücüyü istediğimi seçtim. Bana eski sürüm Realtek verdi. Şimdi
Windows Update bunu güncelledi Kontrol Merkezi vb. artık her şey çalışıyor.

Son entry de sürücüyü atmıştım zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı