Çözüldü Ses sürücüsünü güncelledikten sonra ses gelmiyor

• Konuyu başlatan LYTE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 246
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LYTE

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

"Monster Tulpar T7 v20.6" bilgisayarımdan WhatsApp uygulaması üzerinden herhangi bir ses veya video çalıştırdığımda donduğunu fark ettim. Bunun üzerine ses sürücüsünü kurdum. Buradan kurmama rağmen ses tamamen gitti. Sürücüye geri dön yöntemini de uygulamama rağmen ses gelmedi.

SFC /scannow kullandım problem göstermedi,
DISM /online /cleanup-image /restorehealth yapıp yeniden başlattığımda ise bir defaya nazaran ses geldi sonra tekrardan gitti. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 mu 11 mi?
windows 11 kankam profilimde 10 gözüküyor düzeltemedim.

Merhaba,

"Monster Tulpar T7 v20.6" bilgisayarımdan WhatsApp uygulaması üzerinden herhangi bir ses veya video çalıştırdığımda donduğunu fark ettim. Bunun üzerine ses sürücüsünü kurdum. Buradan kurmama rağmen ses tamamen gitti. Sürücüye geri dön yöntemini de uygulamama rağmen ses gelmedi.

SFC /scannow kullandım problem göstermedi,
DISM /online /cleanup-image /restorehealth yapıp yeniden başlattığımda ise bir defaya nazaran ses geldi sonra tekrardan gitti. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi aklıma geldi DDU ile sürücüyü kaldırmak. Kullandıktan sonra durum bilgilendirmesi yapacağım.

windows 11 kankam profilimde 10 gözüküyor düzeltemedim.

Şimdi aklıma geldi DDU ile sürücüyü kaldırmak. Kullandıktan sonra durum bilgilendirmesi yapacağım.
Uygulamaya fln gerek yok diye düşünüyorum. Aygıt yöneticisinden ses sürücüsünü kaldır. Sonra linkteki ses sürücüsünü kur işletim sistemini Windows 11 seçip.

Aygıt yöneticisinden ses kartını sürücü ile birlikte sil seçeneği işaretli olacak şekilde kaldır. Windows update ile güncellemeleri denetleyip yükle ve yeniden başlatıp kontrol et.
Sürücülerin tamamını kaldırdım ve dediğiniz şekilde Windows Update ile güncelledim.
1739199748257.png

Güncelleme tamamlandı, sistem bilgisi bölümünde de bir problem gözükmüyor.
1739199978151.png

Lakin yine de ses alamıyorum. Dün Realtek'in sitesinden indirdiğim driver bu sabaha kadar ses veriyordu. Şimdi yine ses alamıyorum. Aklıma başka bir yol gelmiyor. (kod 45 hatası alıyorum, high definiton audio aygıtından ama bu ses aygıtının doğrudan benimle bir ilgisi var mı emin değilim)

1739200184707.png

Tüm cihazları kaldırmanı öneriyorum. Kablosuz kulaklıklar, telefon vb.
Kankam hepsini teker teker kaldırdım ve hibit ile de Realtek Audio Driver kaldırdım yeniden başlattıktan sonra şuan ses geliyor. Teşekkür ederim yardımların için <3
Aygıt yöneticisinden ses kartını sürücü ile birlikte sil seçeneği işaretli olacak şekilde kaldır. Windows update ile güncellemeleri denetleyip yükle ve yeniden başlatıp kontrol et.
claus sana da çok teşekkür ederim incelik edip yardım ettiğin için <3

Dostlar Nvidia ve İntel SST yi geri yüklemeyi planlıyorum, sizce yapmalı mıyım?

Geri
Yukarı