Ses tuşu çalışıyor ama ses kısmıyor

HCY_YANIK

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 i7-12650h RTX 4060(8GB) 32GB Ram 1tb M2 ssd
Arkadaşlar selam, PC de virüs vardı bende dosyalarımı sakla diyerek sıfırlama işlemini gerçekleştirdim ancak ses kısma açma ve kapatma tuşuna bastığımda ses kısma kapatma ve yükseltme işaretleri çıkıyor ama bir işe yaramıyor.

Arkadaşlar selam, PC de virüs vardı bende dosyalarımı sakla diyerek sıfırlama işlemini gerçekleştirdim ancak ses kısma açma ve kapatma tuşuna bastığımda ses kısma kapatma ve yükseltme işaretleri çıkıyor ama bir işe yaramıyor.

Virüsten kaynaklanmıyor fakat bilgisayarı sıfırlamakla virüsün temizleneceğini sanmıyorum.

Virüs buna neden olmuyor ama konu dışı olarak söylüyorum tarama yap sıfırlamak nerdeyse tüm virüslere işlemiyor.

Eğer birden fazla ses cihazı var ise şu pencereden doğru olanı seçin hocam:
1721607295349.png

Hocam 1.Windows'un içinden sıfırlanınca virüs tam gitmiyor diye biliyorum verilerinizi yedekleyin ve format atın.
Ve hocam eğer bilgisayarınıda ses kartı varsa sürücüyü silip kurun olmazsa.

Eğer birden fazla ses cihazı var ise şu pencereden doğru olanı seçin hocam: Eki Görüntüle 2260145

Bu arkadaşın dediğini yapın olmazsa başka neden bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı