A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Benim arkadaş geçen gün yapıyordu Vegas Pro mu Adobe Pro mu ne dedi. Ses için ve müzik için ayrı galiba, hangileri en iyidir?
Arkadaşlar merhaba. Benim arkadaş geçen gün yapıyordu Vegas Pro mu Adobe Pro mu ne dedi. Ses için ve müzik için ayrı galiba, hangileri en iyidir?
Hamza4859 Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #2 Agony1376 dedi: Arkadaşlar merhaba. Benim arkadaş geçen gün yapıyordu Vegas Pro mu Adobe Pro mu ne dedi. Ses için ve müzik için ayrı galiba, hangileri en iyidir? Genişletmek için tıkla... Sadece ses editleyecekseniz Adobe Audition öneririm ama hem ses hem video editi için Adobe Premiere Pro veya Adobe After Effects öneririm. Artı 0 Eksi
Agony1376 dedi: Arkadaşlar merhaba. Benim arkadaş geçen gün yapıyordu Vegas Pro mu Adobe Pro mu ne dedi. Ses için ve müzik için ayrı galiba, hangileri en iyidir? Genişletmek için tıkla... Sadece ses editleyecekseniz Adobe Audition öneririm ama hem ses hem video editi için Adobe Premiere Pro veya Adobe After Effects öneririm.