Sesi vokalden ayırma

Reichswehr

Picopat
Yer
WWII German Reich
Merhabalar. Bir şarkıyı instrumental (sadece arka plan müziği) olarak, yani sözleri ve vokali silerek elde etmek istiyorum. İnternette AI (yapay zeka) siteleri var fakat oradan denediğimde arkadaki müziğin kalitesi bozuluyor, ses farklı çıkıyor. Müziği bozmadan bu işlemi yapabileceğimiz bildiğiniz veya kullandığınız uygulama var mı?

Kaynak farklı kanallarla kaydedilmediği sürece sonuç kusurlu olacaktır. %100 temiz bir kayda ulaşmanız zor.
%100 olmamasını sıkıntı yapacağımı sanmıyorum, ancak belirttiğim gibi o siteler de sesi aşırı fazla bozuyor.
Bu arada sadece dediğim işlemi yapacağım, yani 5 stem olan değil, bass falan ayırma gibi bir niyetim yok.
Farklı kanallardan kastınızın ne olduğunu sorabilir miyim? Profesyonel bir iş mi?

Yani daha önce çalıştığım yer ile alakalı bir video hazırlamam için önceden çekilmiş kısa klipler verilmişti. Bazıları programa attığımda ses ve müzik ayrı katmanlar halinde geliyordu, onlarla hiç uğraşmamıştım. Diğer klipler içinse sizin söylediğinize benzer websitelerinin eline düştüm mecburen. Dediğiniz gibi bozuluyor bir miktar, ancak kabul edilebilir seviyedeydi. O şekilde bitirmiştim.

Son düzenleme:
Yani daha önce çalıştığım yer ile alakalı bir video hazırlamam için önceden çekilmiş kısa klipler verilmişti. Bazıları programa attığımda ses ve müzik ayrı katmanlar halinde geliyordu, onlarla hiç uğraşmamıştım. Diğer klipler içinse sizin söylediğinize benzer websitelerinin eline düştüm mecburen. Dediğiniz gibi bozuluyor bir miktar, ancak kabul edilebilir seviyedeydi. O şekilde bitirmiştim.
Peki, Adobe Audition CC gibi uygulamaların bu websitelere nazaran daha iyi sonuç vermesi muhtemel midir? Denemeye değer olacağını düşünüyor musunuz?

Çok vaktinizi almayacaksa denemekten zarar gelmez bence. En azından yarın aynı konuyla tekrar karşılaştığınızda ilk nereye bakacağınız konusunda fikriniz olur.

Izotope RX bu konuda en güçlü program, denemenizi öneririm. Mükemmel ayıramaz, ancak bundan daha iyi ayırabilen bir program yok diye biliyorum.

Bana da çok ama çok acil lazım ama telefondan olması suretiyle gerçekten çok ihtiyacım var kuvayi milliye destanı Full 1 saatlik arka plan sesini ayırmam lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı