Sesli chat için ChatGPT Plus alınır mı?

WhatsTheMatter

Hectopat
Yazın bu sesli özelliğin ChatGPT'ye geleceğini duyup çok heyecanlanmıştım.
Ertelenmişti ama sanırım gelmiş nihayet.
Şimdi 10 dk falan kullandırttı ama aklım kaldı, bayağı sevdim. Dil öğrenmek için harika bir şey.

Advanced modda arada bir bug gibi bir şey yüzünden "my guidelines wont let me talk about that" falan deyip durdu. O canımı sıktı. Gayet sıradan konulardan konuşuyorduk, ekstrem bir şey hakkında konuşuyormuşuz gibi kendi kendini sansürleyip durdu yani. 650 lira verdikten sonra yine böyle 30 saniyede bir bug verecekse sıkıntı.

Sizce almaya değer mi almaya, yoksa gelişmesi mi gerek daha?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazın bu sesli özelliğin ChatGPT'ye geleceğini duyup çok heyecanlanmıştım.
Ertelenmişti ama sanırım gelmiş nihayet.
Şimdi 10 dk falan kullandırttı ama aklım kaldı, bayağı sevdim. Dil öğrenmek için harika bir şey.

Advanced modda arada bir bug gibi bir şey yüzünden "my guidelines wont let me talk about that" falan deyip durdu. O canımı sıktı. Gayet sıradan konulardan konuşuyorduk, ekstrem bir şey hakkında konuşuyormuşuz gibi kendi kendini sansürleyip durdu yani. 650 lira verdikten sonra yine böyle 30 saniyede bir bug verecekse sıkıntı.

Sizce almaya değer mi almaya, yoksa gelişmesi mi gerek daha?

Ben biraz kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Sizinle aynı şekilde için İngilizce öğrenme amaçlı kullanmak istedim. Muhtemelen alacağım, bir öğretmen veya Online görüşmelerden çok daha ucuz. App Store'dan alınırsa 500TL.

Ben biraz kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Sizinle aynı şekilde için İngilizce öğrenme amaçlı kullanmak istedim. Muhtemelen alacağım, bir öğretmen veya Online görüşmelerden çok daha ucuz. App Store'dan alınırsa 500TL.
ben henüz almadım ama bu uygulamanın gerçek bir tutor ile çalışmanın randımanını vereceğini düşünmüyorum. Gelişmeye çok müsait daha. Ama yine de ücretsiz versiyonunu kullanıyorum ara ara pratik yapmak için.

Ben henüz almadım ama bu uygulamanın gerçek bir tutor ile çalışmanın randımanını vereceğini düşünmüyorum. Gelişmeye çok müsait daha. Ama yine de ücretsiz versiyonunu kullanıyorum ara ara pratik yapmak için.

Ben bir öğretmenden alamadığım verimi alıyorum. Çünkü kendisine bir rol verdiğimi söyleyip hatalarımı açıklayarak düzeltmesini söylüyorum. Aklıma takılanları da soruyorum. Bir öğretmen ile karşılaştırılamayacak kadar ucuz. Chat zaten ayrı bir iyi olduğu nokta buna ek olarak gelişmiş ses modu bence müthiş.

İngilizce öğrenmek için benim de aklıma satın alma fikri gelmişti. Öğretmenlerin saatlik ortalaması 500-750 TL ye denk geliyor.

ChatGPT Plus, 1 ay boyunca 500 TL ye istediğin her konuda yardım alabileceğin bir uygulama olarak çok avantajlı gözüküyor. Düşünme al derim.

Ben bir öğretmenden alamadığım verimi alıyorum. Çünkü kendisine bir rol verdiğimi söyleyip hatalarımı açıklayarak düzeltmesini söylüyorum. Aklıma takılanları da soruyorum. Bir öğretmen ile karşılaştırılamayacak kadar ucuz. Chat zaten ayrı bir iyi olduğu nokta buna ek olarak gelişmiş ses modu bence müthiş.
hocam bir sürü hata yapıyor ya. Kusursuzlaşmasına daha çok var. Oysa native speaker bir tutor ile olay çok başka boyutlarda oluyor.
Tamam, ben de normalde gramer hatalarımı falan da düzelttiriyorum Chatgptye ama daha yolu uzun bence dediğim gibi.

İngilizce öğrenmek için benim de aklıma satın alma fikri gelmişti. Öğretmenlerin saatlik ortalaması 500-750 TL ye denk geliyor.

ChatGPT Plus, 1 ay boyunca 500 TL ye istediğin her konuda yardım alabileceğin bir uygulama olarak çok avantajlı gözüküyor. Düşünme al derim.

10 dakika denedim ama çok iç açmadı hocam. Yukarıda yazdığım sebeplerden.

Hocam bir sürü hata yapıyor ya. Kusursuzlaşmasına daha çok var. Oysa native speaker bir tutor ile olay çok başka boyutlarda oluyor.
Tamam, ben de normalde gramer hatalarımı falan da düzelttiriyorum ChatGPT'ye ama daha yolu uzun bence dediğim gibi.

10 dakika denedim ama çok iç açmadı hocam. Yukarıda yazdığım sebeplerden.

Kusursuz olmasını beklemek bence mantıksız. (IELTS kalitesi gerekiyorsa customize edilebilir veya edillmiş harici servisler kullanılabilir.) Zaten ne kadar geç kalınması o kadar zarar dil öğrenimi konusunda yine bence. Fırsat varken kullanmak lazım.

Geri
Yukarı