Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 9 Şubat 2022 #1 İçimden söyleyebiliyorum fakat sesli söylemeye çalıştığımda anlamıyorum. Bir tek bende mi var? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2022
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 9 Şubat 2022 #2 Bende yok.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Şubat 2022 #3 Pismaniyee dedi: İçimden söyleyebiliyorum fakat sesli söylemeye çalıştığımda anlamıyorum. Bir tek bende mi var? Genişletmek için tıkla... Bende de var. İçimden böyle Davudi bir ses çıkıyor. Sesli söylediğim zaman batıyor.
Pismaniyee dedi: İçimden söyleyebiliyorum fakat sesli söylemeye çalıştığımda anlamıyorum. Bir tek bende mi var? Genişletmek için tıkla... Bende de var. İçimden böyle Davudi bir ses çıkıyor. Sesli söylediğim zaman batıyor.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Şubat 2022 #4 Söyle hocam ne olacak, hem daha iyidir insanları neşelendirirsin dövecek değiller ya.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 9 Şubat 2022 #5 XEfe.Bey dedi: Söyle hocam ne olacak, hem daha iyidir insanları neşelendirirsin dövecek değiller ya. Genişletmek için tıkla... Şarkıyı anlamıyorum düşününce ( yanlış yazmışım şarkıyı dışa söylemek isteyince unutuyorum gibi oluyor dicektim), ama tanıdık geliyor içimden
XEfe.Bey dedi: Söyle hocam ne olacak, hem daha iyidir insanları neşelendirirsin dövecek değiller ya. Genişletmek için tıkla... Şarkıyı anlamıyorum düşününce ( yanlış yazmışım şarkıyı dışa söylemek isteyince unutuyorum gibi oluyor dicektim), ama tanıdık geliyor içimden
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #6 Pismaniyee dedi: İçimden söyleyebiliyorum fakat sesli söylemeye çalıştığımda anlamıyorum. Bir tek bende mi var? Genişletmek için tıkla... Evet, tek sende var.
Pismaniyee dedi: İçimden söyleyebiliyorum fakat sesli söylemeye çalıştığımda anlamıyorum. Bir tek bende mi var? Genişletmek için tıkla... Evet, tek sende var.