Öyle olduğun zaman beni unutmatuvalet kağıdı yerine dolar kullandığım bir gün
Öyle olduğun zaman beni unutmatuvalet kağıdı yerine dolar kullandığım bir gün
Bu kart çok güçlü mü?
Çekirdek hızını görmediniz sanırım.Bu kart çok güçlü mü?
Tüm foruma bir porsiyon GTX 1180(2080) Ti SLI yapıştırırım söz.Öyle olduğun zaman beni unutma![]()

Sistem hayali, kart alınmayacak. 8-12 yaş arası bir arkadaşımız konu sahibi. Hayal kuruyor sadece.
Zengin vb. olduğu yok, 12 yaşında konu açan bir arkadaşımız.6000 tl olunca gerçekten düşünüyor insan. Adam zengin![]()
Bak bakalım linklere hala aynı fikirde misin?
Hayal kurmasınıda engellersek ne anlamı kalıyor, bırak hayalide olsa almak istediği bir sistem var.Sistem hayali, kart alınmayacak. 8-12 yaş arası bir arkadaşımız konu sahibi. Hayal kuruyor sadece.
Hayali sistem için 3 tane konu açmış? Hayal kurma yeri değil burası.Hayal kurmasınıda engellersek ne anlamı kalıyor, bırak hayalide olsa almak istediği bir sistem var.
Ona biz değil sayın işini pürüzsüz kalitede yapan yöneticiler çare bulacak. Gündüz yazım yanlışı olmayan kelimeye "Türkçe kurallarına uygunsuzluk" diyerek ceza vermişler.Hayali sistem için 3 tane konu açmış? Hayal kurma yeri değil burası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.