Sessiz çekingen insanlar tanışamayacak mı?

Bu tip durumlar genelde kişilerin ne istediğini bilmemesi, hedefi olmaması durumunda ortaya çıkıyor. 16 yaşında olabilen şeyler.

Akışına bırak, ölene kadar yalnız gidecek değilsin. Sen istemesen de birileri çıkıyor. Karşına çıkacak olan kişileri doğru değerlendirmeye bak sadece.
Arkadaş çekingenlikten şikayetçi, bunu aşmalı. İçine kapanık birisi olabilir ama çekingen birisi olamaz bu devirde.

Ya arkadaş edineceksin ya da arkadaşsız hayat yaşıyacaksın. Hiçbirini diyorsan şöyle bir çözüm var. Git gasp et birisini o parayla kendine samuray kılıcı al eve gelen polislere kapıda pusu kur silahlarını al tanesi 4300 TL 10 tane bulsan 43 bin TL hayatını savaşa dönüştür bu da bir çözüm yüzbinlerce çözüm var bunu uygulamak saçma geldi değil mi? Başka çözüm vereyim okuldaki sıra arkadaşınla ilişkilerini güçlendir yanındaki iyi biri değilse yer değişikliği iste yanındaki yeni arkadaşların bir hobisini öğren sana uyarsa sende aynısını yap sağlam olmasa da bir arkadaşlığın olur onun arkadaşlarıyla da tanışırsın arkadaş edinmeye alıştıktan sonra o insanları bırakıp yeni daha kaliteli insanlarla arkadaş olabilirsin saygılar hocam.

Takma kafaya.

Felsefe ilginizi çeker miydi? Bana insanlarla konuşmaktan çok hayatta bir amaca ihtiyacınız varmış gibi geldi, tahminimce Seneca ilginizi çekecektir.

Onun için biraz rezil olacağım ama olmuyor sesim titriyor falan ayrıca ne konuşacağım beni dinlicek mi orasıda belli değil.

İllaki karşınıza birileri çıkıyor akışına bırakın fazla düşünmeyin.

O olmuyor hocam milletin ağacında meyve bol her gün başka insanlarla takılır çorap değiştirir gibi manit değiştirir ben 1 tane bulsam öpüp başıma koyarım.

Baştaki önerizi ironi deyip geçiyorum okulda var zaten konuştuğum oda arkasında dolanırsam öyle yoksa nerede benimle konuşacaklar ya da işi düşünce.

Akışına bırak, ölene kadar yalnız gidecek değilsin. Sen istemesen de birileri çıkıyor. Karşına çıkacak olan kişileri doğru değerlendirmeye bak sadece.

Son 4 yılda iyi olacağıma daha da kötü oldum deprasyon olsun utangaçlık of of eskiden atılgandım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…