Tek amacım oyun oynamak.
Oyun için klavye arıyorum önceliğim sessiz ve oyun performansı iyi bir kablolu klavye olması.
Renkleri, tasarımı, markası ve boyutu hiç önemli değil olursa %75 tatlı olur.
Bütçem belli değil açıkçası piyasayı pek bilmiyorum ama çok pahalı olmasın.
Aktif olarak: RK61 kahverengi var çok sesli.
Tek amacım oyun oynamak.
Oyun için klavye arıyorum önceliğim sessiz ve oyun performansı iyi bir kablolu klavye olması.
Renkleri, tasarımı, markası ve boyutu hiç önemli değil olursa %75 tatlı olur.
Bütçem belli değil açıkçası piyasayı pek bilmiyorum ama çok pahalı olmasın.
Aktif olarak: RK61 kahverengi var çok sesli.
Siz direkt switch mi değiştireyim diyorsunuz
Evet hotswap var klavyemde dediğiniz mantıklı aslında yeni klavye alsam aynı switch çok mu pahalıya gelir gerek mi yok.
Siz direkt switch mi değiştireyim diyorsunuz
Evet hotswap var klavyemde dediğiniz mantıklı aslında yeni klavye alsam aynı switch çok mu pahalıya gelir gerek mi yok.
Yani hocam klavyenizden memnunsanız ve konu sadece ses ise switch değiştirmek çok daha mantıklı geliyor bana. 70 tanesi 910 lira burada. 10 tane de yedek bırakırsınız, bozulma vb. durumda.
Outemu Peach V3 Silent Switch ile sessiz ve yumuşak bir yazım deneyimi yaşayın. Mekanik klavye tutkunları için ideal sessiz switch seçeneği şimdi stokta!
Yani hocam klavyenizden memnunsanız ve konu sadece ses ise switch değiştirmek çok daha mantıklı geliyor bana. 70 tanesi 910 lira burada. 10 tane de yedek bırakırsınız, bozulma vb. durumda.
Outemu Peach V3 Silent Switch ile sessiz ve yumuşak bir yazım deneyimi yaşayın. Mekanik klavye tutkunları için ideal sessiz switch seçeneği şimdi stokta!
Switch sesi sitede var hocam zaten oradan kontrol edebilirsiniz. YouTube'da farklı klavyelerde testleri var. F87 için de ses tesleri mevcut. Telefonda olduğumdan bir sürü linki atamıyorum, mazur görün.