M mehmet yiğit kuzu Hectopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:56 #11 ca9an dedi: Switch sesi sitede var hocam zaten oradan kontrol edebilirsiniz. YouTube'da farklı klavyelerde testleri var. F87 için de ses tesleri mevcut. Telefonda olduğumdan bir sürü linki atamıyorum, mazur görün. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah ben ses testlerini yarın kontrol edip siparişi veririm tekrardan teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için.
ca9an dedi: Switch sesi sitede var hocam zaten oradan kontrol edebilirsiniz. YouTube'da farklı klavyelerde testleri var. F87 için de ses tesleri mevcut. Telefonda olduğumdan bir sürü linki atamıyorum, mazur görün. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah ben ses testlerini yarın kontrol edip siparişi veririm tekrardan teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.117 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:58 #12 mehmet yiğit kuzu dedi: Estağfurullah ben ses testlerini yarın kontrol edip siparişi veririm tekrardan teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ne demek.
mehmet yiğit kuzu dedi: Estağfurullah ben ses testlerini yarın kontrol edip siparişi veririm tekrardan teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ne demek.