The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.552 Makaleler 49 Çözümler 12 13 Temmuz 2025 #1 WWE'de güreşen Seth Rollins, senaryo olarak değil, resmi olarak sakatlandı. İhanetinden beri sevmiyorum bunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WWE'de güreşen Seth Rollins, senaryo olarak değil, resmi olarak sakatlandı. İhanetinden beri sevmiyorum bunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
naisko Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #2 Belli bir yaştan sonra riske girmemek gerekiyor. Kaldı ki aynı hareketten ikinci sakatlığı.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.370 Çözümler 40 Yer Edinburgh 13 Temmuz 2025 #3 WWE tarihinde bu adam kadar çıkarını düşünen yok.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #4 İyi olmuş.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.552 Makaleler 49 Çözümler 12 13 Temmuz 2025 #5 Andy deufresne dedi: WWE tarihinde bu adam kadar çıkarını düşünen yok. Genişletmek için tıkla... Nefret ediyorum bundan. The Shield'ı bozduğundan sonra hiç kafam almadı bunu. Geçmiş olsun bile demek istemiyorum.
Andy deufresne dedi: WWE tarihinde bu adam kadar çıkarını düşünen yok. Genişletmek için tıkla... Nefret ediyorum bundan. The Shield'ı bozduğundan sonra hiç kafam almadı bunu. Geçmiş olsun bile demek istemiyorum.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.650 Çözümler 23 13 Temmuz 2025 #6 The Tribal Chief dedi: Nefret ediyorum bundan. The Shield'ı bozduğundan sonra hiç kafam almadı bunu. Geçmiş olsun bile demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ettiği ihanet kariyeri açısından çok önemliydi.
The Tribal Chief dedi: Nefret ediyorum bundan. The Shield'ı bozduğundan sonra hiç kafam almadı bunu. Geçmiş olsun bile demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ettiği ihanet kariyeri açısından çok önemliydi.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.552 Makaleler 49 Çözümler 12 13 Temmuz 2025 #7 Particle Cannon dedi: Ettiği ihanet kariyeri açısından çok önemliydi. Genişletmek için tıkla... Roman'ı yani The Tribal Chief'i doğurdu. Hatta Seth Roman'a, "Seni ben yarattım, yok edebilecek de benim." dedi bir ara. Roman zaten film çekimleri var. WM'de Main Event'e gelir zaten.
Particle Cannon dedi: Ettiği ihanet kariyeri açısından çok önemliydi. Genişletmek için tıkla... Roman'ı yani The Tribal Chief'i doğurdu. Hatta Seth Roman'a, "Seni ben yarattım, yok edebilecek de benim." dedi bir ara. Roman zaten film çekimleri var. WM'de Main Event'e gelir zaten.