Setup için aksesuar önerisi

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba Setup'ım bu şekilde. PS5'in renklerine sadık kalarak elimden geldiğince daha yeni yeni beyaz Setup'a doğru kaymaya başladım. Fakat masama daha fazla beyaz aksesuar vs. istiyorum figür değil. Figür oldu bitti sevemedim. Ayırca üçüncü görseldeki gibi masamın yan tarafında sol tarafında yani bir boşluk var ora da beyaz ne değerlendirilir hiç ama hiç bilmiyorum ama masa içi olmadığından farklı bir şey de olabilir önerilere açığım. Sağ tarafta da görmediğiniz kısımda yani, yatağım mevcut.

Duvara anime posteri yakışır.

Yaşım 24 hocam nefret ediyorum hocam animeden teşekkür ederim gene de fakat duvarlarımda zaten mitolojik posterler değil de tablolar var o yüzden bir duvar gereci düşünmüyorum.

Öncelikle odan gerçekten harika arkadaki LED şık duruyor beyaza yönelmene hiç gerek yok PS5 ve monitör çok iyi duruyor ama yanlış görmediysem motitörün üstünde raf var oraya bütün aksesuarlarını koy kupa eski kulaklığın araba modeli falan anime modeli sevmemişsiniz o zaman favori oyunumuzun posterini akın ve arkaya koyun hocamızın dediği gibi arka kısmının fotoğrafını atar mısınız zahmet olmazsa.

Hocam bence önce kablo karmaşıklığını halledin ve monitörün arkasını temiz tutun Venom posteridir falandır üste koyun bence.

Çok teşekkür ederim hocam o sizin gözlerinizin güzelliği. Öğrenci olduğumdan anca bu kadar oluyor seneye yaparız güzel şeyler inşallah. Favori oyunum Death Stranding aslında onun bir şeyleri olabilir. Bu arada nerenin fotoğrafını istediğinizi anlayamadım.

Hocam bence önce kablo karmaşıklığını halledin ve monitörün arkasını temiz tutun Venom posteridir falandır üste koyun bence.

Hocam kablo karmaşasını nasıl yok edebilirim ki? Bilmediğimden soruyorum.

Odanızın arka tarafı ama sıkıntı etmez siz beğendiyseniz gerek yok.

Kablo düzenleyici aletler var onlardan alıp bir düzen çıkabilirsiniz.

Kablo düzenleyici aletler var onlardan alıp bir düzen çıkabilirsiniz.

Mesela ne gibi hocam? Baktımda pek göremedim siz atabilir misiniz bahsettiğiniz ürünü/ürünleri?

Odanızın arka tarafı ama sıkıntı etmez siz beğendiyseniz gerek yok.

Hocam arka taraf geniş bir tane büyük çekmeceli aynalı bir komidin var siyah beyaz detaylı işlemeli bir spor halı var klima var başka bir şey yok açıkçası bir de dolap var tabii

Şu tarzlar bir de bu var https://www.ikea.com.tr/urun/forsasong-beyaz-38-cm-kablo-duzenleyici-00573188

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…