Setup için priz ve kablo gizleme önerisi

spriggan

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirme
Selam dostlar,
Setup'ım da aşağıda kablo karmaşası var ve düzenlemek için yaratıcı fikirlere ihtiyacım var. Masamın altında kablo alanı var ama çok dar tasarlanmış durumda ama masamı oldukça seviyorum (boyutları tam bana uygun alana göre) ve değiştirmek istemiyorum.
Bu sebeple prizleri duvara monte ettim ama görüntü kötü.
Kabloları ve uzatma prizlerini gizleyecek yaratıcı ve şık bir yöntem arıyorum. Fikirlere açığım.
Masa IKEA masası olduğundan masa altı sepet takamıyorum, o yüzden yaratıcı çözümler lazım.
Eğer içime sinen bir çözüm bulamazsam mecbur masayı değiştireceğim. 😅
Bütçe sınırım yok.
Sla ve FDM 3D yazıcım var, 3D çözümlere de açığım.
Karşıdan görüntü böyle ve biraz rahatsız ediyor.

20250323_131523.jpg

Selam dostlar,
Setup'ım da aşağıda kablo karmaşası var ve düzenlemek için yaratıcı fikirlere ihtiyacım var. Masamın altında kablo alanı var ama çok dar tasarlanmış durumda ama masamı oldukça seviyorum (boyutları tam bana uygun alana göre) ve değiştirmek istemiyorum.
Bu sebeple prizleri duvara monte ettim ama görüntü kötü.
Kabloları ve uzatma prizlerini gizleyecek yaratıcı ve şık bir yöntem arıyorum. Fikirlere açığım.
Masa IKEA masası olduğundan masa altı sepet takamıyorum, o yüzden yaratıcı çözümler lazım.
Eğer içime sinen bir çözüm bulamazsam mecbur masayı değiştireceğim. 😅
Bütçe sınırım yok.
Sla ve FDM 3D yazıcım var, 3D çözümlere de açığım.
Karşıdan görüntü böyle ve biraz rahatsız ediyor.

Eki Görüntüle 2452261

Hocam biraz doğaçlama bir fikir vereceğim. Oraya ince kartondan bir resim veya beyaz veya siyah renkli bir şey koyabilirsiniz kapatsın komple orayı.

Hocam masanızın altına siyah bir kumaşı zımbalayabilirsiniz, prizlerle veya kablolar ile de işiniz olduğunda kumaşı kaldırırsınız. Perde mantığı gibi düşünün, cam sizin priz ve kabloların olduğu yer, kumaş da perde.

Hocam biraz doğaçlama bir fikir vereceğim. Oraya ince kartondan bir resim veya beyaz veya siyah renkli bir şey koyabilirsiniz kapatsın komple orayı.

Komple kapatmak istemiyorum çünkü direksiyon setim ve uçuş simülasyon setim var ve duruma göre bu sistemleri masanın önüne çekiyorum. Komple kapatırsan elektriğe erişemem ama tavsiyen için teşekkürler. ❤️

Ben kabloları koli bandı ile masanın arkasına bantlıyordum, öyle gizleniyordu. 😅
Kablolardan ziyade prizler can sıkıcı. 😇

Hocam masanızın altına siyah bir kumaşı zımbalayabilirsiniz, prizlerle veya kablolar ile de işiniz olduğunda kumaşı kaldırırsınız. Perde mantığı gibi düşünün, cam sizin priz ve kabloların olduğu yer, kumaş da perde.
Mantıklı ama daha şık ve yaratıcı çözümler arıyorum. Bakalım ne fikirler çıkacak. 🥳

Amacım görsel olarak çok iyi durması. 😅

Kabloları da düzenlemek isterseniz cırt cırt bantlar var, geçen gün 90 liraya 5 metreliğini aldım kalitesini beğendim ben daha çok şarj kabloları için kullanıyorum ve tak-çıkar ömrü benim için önemli bi süre sonra yapışkanlığı kayboluyor 2 haftalık kullanım sonrası ilk günkü gibi diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı