Setup nasıl daha da güzelleştirilir?

PsikopatKoala

Decapat
Daha fazla  
Setupum görsellerdeki gibi.

PC:
i5 13400F.
RX 6700 XT.
RAM 64 GB.
Ekipman:
Logitech gpx2.
HyperX Fury s Pro mouse pad.
W60 ciela klavye (ön siparişte gelecek)
Arctis Nova 1 white.

Sisteme ayda 1-1.5kdan fazla harcamadan görsel yönden geliştirmek ve göze hitap edecek bir hale getirmek istiyorum, her türlü öneriye açığım.
Masam 150x60cm.

Dosya Ekleri

• IMG-20251129-WA0033.jpg
    IMG-20251129-WA0033.jpg
    160,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20251129-WA0031.jpg
    IMG-20251129-WA0031.jpg
    205,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:

PC:
i5 13400F.
RX 6700 XT.
RAM 64 GB.
Ekipman:
Logitech gpx2.
Arctis Nova 1 white.

Sisteme ayda 1-1.5kdan fazla harcamadan görsel yönden geliştirmek ve göze hitap edecek bir hale getirmek istiyorum, her türlü öneriye açığım.
Masam 150x60cm.
Setup gayet hoş ve sade bence.

PC:
i5 13400F.
RX 6700 XT.
RAM 64 GB.
Ekipman:
Logitech gpx2.
Arctis Nova 1 white.

Masam 150x60cm.
Kasa akvaryum tipi daha güzel durur fakat 1-1.5K'yı aşar diye düşünüyorum,
Masanın rengi değiştirilebilir ya da masayı kaplayan bir beyaz ya da istediğiniz bir renk mouse pad de olur onun harici güzel.

Masanız da büyük, istediğinizi yapabilirsiniz gibi duruyor. 1-1.5k aralığında değil de, fikir olarak sundum.

Son düzenleme:
Hocam bütçenizi aşıyor belki ama ileriye dönük şeyler söyleyeyim.

1: Masayı değiştirin ya da folyoyla kaplayın

2: Duvar çok önemli hocam duvara panel veya LED tarzı şeyler koyabilirsiniz.

3: Kasayı akvaryum kasa yapabilirsiniz.

4: 2. monitör gelebilir.

5: Daha büyük mouse pad gelebilir.

İlk olarak masayı değisseniz ya da folyoyla kaplasanız güzel olabilir hocam.

Kasa akvaryum tipi daha güzel durur fakat 1-1.5K'yı aşar diye düşünüyorum, masanın rengi değiştirilebilir ya da masayı kaplayan bir beyaz ya da istediğiniz bir renk mouse pad de olur onun harici güzel. Masanız da büyük, istediğinizi yapabilirsiniz diye düşünüyorum. 1-1.5k aralığında değil de, fikir olarak sundum.

Setuplarda en önemli şeyler bence masa rengi ve duvar hocam arkadaşta monitör standıda var gaayet güzel setup.

Setuplarda en önemli şeyler bence masa rengi ve duvar hocam arkadaşta monitör standıda var gaayet güzel setup.

Duvara ne önerirsiniz ben masa altına aydınlatma duvarada vuracak şekilde ve tablolar düşünüyorum.

2.monitör var aklımda elime toplu para geçerse.

Kasa akvaryum tipi daha güzel durur fakat 1-1.5K'yı aşar diye düşünüyorum,
Masanın rengi değiştirilebilir ya da masayı kaplayan bir beyaz ya da istediğiniz bir renk mouse pad de olur onun harici güzel.

Masanız da büyük, istediğinizi yapabilirsiniz gibi duruyor. 1-1.5k aralığında değil de, fikir olarak sundum.
Masamın rengi odamdaki tüm eşyalar ile aynı maximum siyah kaplarım o da çok toz topluyor.

Duvara ne önerirsiniz ben masa altına aydınlatma duvarada vuracak şekilde ve tablolar düşünüyorum.

2.monitör var aklımda elime toplu para geçerse.

Masamın rengi odamdaki tüm eşyalar ile aynı maximum siyah kaplarım o da çok toz topluyor.

Masa altına aydınlatma güzel olur duvara çok şey var TikTok'tan bakabilirsiniz duvar paneli olabilir manga sayfaları yapanlar vardı onlarda çok güzel kılıç asılabilir özelikle zülfikar tarzı hacimli kılıçlar güzel duruyor masanın rengini düz beyaz veya siyah güzel olur siyaha toz topluyor demişsiniz yani size bağlı tabii ki ama çok daha güzel durucagini garanti edebilirim.

Duvara tablo iyi gider bence.

Evet tabloda güzel duruyor TikTok'ta lortei setup vardı ondakiler gibiler güzel duruyor şahsen ben yapacak olsam duvara tablolar manga sayfaları ve kılıç asardim.

Klavye kablosu takip cikarilabilirse bence çok gereksiz ama abartı dekor yapacaksaniz özel güzel duran kablolar vardı ismini unuttum simdide.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı