ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #1 Evet herkese selamlar, ben Steam'de olmayan bir oyunu indireceğim ama Setup'ta virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021
Evet herkese selamlar, ben Steam'de olmayan bir oyunu indireceğim ama Setup'ta virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #2 VirusTotal buradan dosyayı tarat. Artı 0 Eksi
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 9 Ağustos 2021 #3 .EXE dosyasını VirusTotal'e atarak. Artı 0 Eksi
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 9 Ağustos 2021 #4 Setupta virüs olmaz belki ama indireceği şeyde virüs olabilir. Artı -6 Eksi
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 9 Ağustos 2021 #5 Yüklü anti-virüs yazılımını devre dışı bırakmayarak. Windows 11 Bükücü dedi: .EXE dosyasını VirusTotal'e atarak. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyun ".bin" uzantılarından excart ediyor dosyaları. ".bin" dosyalarında da zararlı olabilir, bu dosyalarında VT boyut sınırlamasına takılacağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Yüklü anti-virüs yazılımını devre dışı bırakmayarak. Windows 11 Bükücü dedi: .EXE dosyasını VirusTotal'e atarak. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyun ".bin" uzantılarından excart ediyor dosyaları. ".bin" dosyalarında da zararlı olabilir, bu dosyalarında VT boyut sınırlamasına takılacağını düşünüyorum.
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 9 Ağustos 2021 #6 ensarinho dedi: Evet herkese selamlar, ben Steam'de olmayan bir oyunu indireceğim ama Setup'ta virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Yani kısacası Cracked oyun indirecem diyorsun? Eğer öyle ise çok büyük ihtimalle virüs vardır. Artı -2 Eksi
ensarinho dedi: Evet herkese selamlar, ben Steam'de olmayan bir oyunu indireceğim ama Setup'ta virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Yani kısacası Cracked oyun indirecem diyorsun? Eğer öyle ise çok büyük ihtimalle virüs vardır.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ağustos 2021 #7 ensarinho dedi: Evet herkese selamlar, ben Steam'de olmayan bir oyunu indireceğim ama Setup'ta virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi oyun? VirusTotal bu siteye atarak taratabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ensarinho dedi: Evet herkese selamlar, ben Steam'de olmayan bir oyunu indireceğim ama Setup'ta virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi oyun? VirusTotal bu siteye atarak taratabilirsiniz.
KS KS ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #8 Kaspersky ile tarattım trojan buldu ama videonun yorumlarında oldu yazıyordu. Bu arada VirusTotal yanlış bulma ihtimali var mı? Artı 0 Eksi
Kaspersky ile tarattım trojan buldu ama videonun yorumlarında oldu yazıyordu. Bu arada VirusTotal yanlış bulma ihtimali var mı?
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ağustos 2021 #9 ensarinho dedi: Kaspersky ile tarattım trojan buldu ama videonun yorumlarında oldu yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Yorumlar bot olabilir veya Kaspersky yanlış algılamış olabilir. ensarinho dedi: Bu arada VirusTotal yanlış bulma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Var. Artı 0 Eksi
ensarinho dedi: Kaspersky ile tarattım trojan buldu ama videonun yorumlarında oldu yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Yorumlar bot olabilir veya Kaspersky yanlış algılamış olabilir. ensarinho dedi: Bu arada VirusTotal yanlış bulma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Var.
KS KS ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #10 Smaug8 dedi: Yorumlar bot olabilir veya Kaspersky yanlış algılamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir de açmadığım sürece sıkıntı yok değil mi? Artı 0 Eksi
Smaug8 dedi: Yorumlar bot olabilir veya Kaspersky yanlış algılamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir de açmadığım sürece sıkıntı yok değil mi?