ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #1 Evet herkese selamlar, ben Steam'de olmayan bir oyunu indireceğim ama Setup'ta virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021
Evet herkese selamlar, ben Steam'de olmayan bir oyunu indireceğim ama Setup'ta virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ağustos 2021 #11 ensarinho dedi: Bir de açmadığım sürece sıkıntı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet açmadığın sürece sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
ensarinho dedi: Bir de açmadığım sürece sıkıntı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet açmadığın sürece sıkıntı olmaz.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 9 Ağustos 2021 #12 ensarinho dedi: Bir de açmadığım sürece sıkıntı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #13 Smaug8 dedi: Evet açmadığın sürece sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Yada hocam hiç bulaşmayayım zaten Steam'de varmış yeni öğrendim alamayacağız maalesef. Artı 0 Eksi
Smaug8 dedi: Evet açmadığın sürece sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Yada hocam hiç bulaşmayayım zaten Steam'de varmış yeni öğrendim alamayacağız maalesef.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 9 Ağustos 2021 #14 ensarinho dedi: Yada hocam hiç bulaşmayayım zaten Steam'de varmış yeni öğrendim alamayacağız maalesef. Genişletmek için tıkla... Oyun adı ne? Artı 0 Eksi
ensarinho dedi: Yada hocam hiç bulaşmayayım zaten Steam'de varmış yeni öğrendim alamayacağız maalesef. Genişletmek için tıkla... Oyun adı ne?
KS KS ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #15 naberinnaberi dedi: Oyun adı ne? Genişletmek için tıkla... Hitman 2: Silent Assassin naberinnaberi dedi: Oyun adı ne? Genişletmek için tıkla... Hocam niye sordunuz? Artı 0 Eksi
naberinnaberi dedi: Oyun adı ne? Genişletmek için tıkla... Hitman 2: Silent Assassin naberinnaberi dedi: Oyun adı ne? Genişletmek için tıkla... Hocam niye sordunuz?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 9 Ağustos 2021 #16 ensarinho dedi: Hitman 2: Silent Assassin Hocam niye sordunuz? Genişletmek için tıkla... Bir bakayım dedim emin olmak için. Artı 0 Eksi
ensarinho dedi: Hitman 2: Silent Assassin Hocam niye sordunuz? Genişletmek için tıkla... Bir bakayım dedim emin olmak için.